Evo potaknut telefonskom intervencijom autora sheme sa 6AL11 morao sam isključiti pojačalo, okrenuti ga naopačke i pokazati košmar. Košmar sam nastojao svesti na minimum ali vidljivo je sa slike da sve skupa liči na voćnu salatu /naranče,kivi,jabuka i sl./
Intervencije nakon prvog puštanja u pogon su bile minimalne /rezultat promišljene pripreme

/ a svele su se na simetriranje bruma, dodavanja kondenzatora za spečavanje pucnjave pri isključivanju i učvršćivanje prigušnice koja je bila na jednom vijku pa je pri okretanju na leđa plovila prema izlaznim trafoima.
Trimere za shade povratnu vezu sam jedamput pomaknuo i nisam čuo veću razliku pa kako generalno amp svira vrlo ugodno nisam htio "tjerati kera".
Zvučnici su promijenjeni i to na one koje je tubeman pribavio za cijenu kutije cigareta a odazivaju se na ime Siemens RL401 sa Westra drajverima - made in Japan.
Pojačalo ima snage i može se prilično dernjati a na umjerenim nivoima ima za moje uši iznimno ugodan zvuk. Eto.
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.