Preamp #3 - 14A4 puta 4

Re: Preamp #3 - 14A4 puta 4

PostPostao/la Master of disaster » Sub sij 23, 2016 8:13 am

Uvijek me iznova fascinira kako pamook uzme neke bezveze komade, i onda pilicom tu, pušilicom tamo, dodaj lim i... :shock: izgleda odliično! :clap:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Pao Pepeo » Sub sij 23, 2016 9:19 am

Master mi je uzeo rijeci iz usta :D
bravo pamook bas fora :handgestures-thumbupleft:
Pao Pepeo

PostPostao/la zika » Sub sij 23, 2016 9:54 am

Cotton je pravi dokaz onoga što je moj deda govorio: kakav si na jelu takav si (i) na delu. Kako je u pjatu tako je i u alatu... ;)
zika

PostPostao/la Dean » Sub sij 23, 2016 10:30 am

ja ću samo da kazem...LJoLJ !
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la pamook » Sub sij 23, 2016 11:49 am

Huala mladitji na lijepim rijecima :D :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers:

nadam se da ce ovo na kraju ispasti onako kako je trenutno zamisljeno, iako me najvise "zivcira" polozaj i izgled ulaznog selektora, pogotovo ako ima vise od 2 para chincheva za ulaz :lol: :lol: ... gdje god ga pokusao osmisliti, kvari mi koncepciju (ili je blizu mreznog dijela i njegovih kablova) :think:

vec ce se iskristalizirati.... tako je bilo sa vise-manje svakim od ovih zadnjih "garbage reusal" projekata, pa sad treba samo mirna ruka za uglodati mrezicu na bocnice...

srecom pa je preamp sa zaista minimumom dijelova, a olaksava i to sto je svaka trioda u svom balonu, pa ne bi trebalo biti nikakve guzve oko podnozja i problema sa istom...

vidjet cemo, svakako javim svaki napredak (i nazadak, naravno :lol: )

thx jos jednom, appreciate it :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers: :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Edison » Sub sij 23, 2016 11:56 am

pamook napisao:Huala mladitji na lijepim rijecima :D :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers:

nadam se da ce ovo na kraju ispasti onako kako je trenutno zamisljeno, iako me najvise "zivcira" polozaj i izgled ulaznog selektora, pogotovo ako ima vise od 2 para chincheva za ulaz :lol: :lol: ... gdje god ga pokusao osmisliti, kvari mi koncepciju (ili je blizu mreznog dijela i njegovih kablova) :think:

Pamooce, opet inovativno kuciste... previse mi ti setas po haubausima i slicnim centrima... ;) :lol:

A ulazi: dva ulaza, i mali kip prekidac ON-ON blizu ulaza i sve rijeseno, jeftino, malo mjesta zauzima, i nema skoro nista zicurina...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la s@ki » Pon sij 25, 2016 3:10 pm

pa muče, čovjke te ne nazove 3 dana i već napraviš pizdariju :P
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la pamook » Pon sij 25, 2016 10:48 pm

s@ki napisao:pa muče, čovjke te ne nazove 3 dana i već napraviš pizdariju :P

:teasing-neener:

kiša je i nisam mogao ništa radit vani oko preampa, pa sam morao napravit orahnjaču :confusion-scratchheadyellow: .... ako se nastavi ovaj meteo trend, nema mi druge nego sastavit preamp na iverici :think: ....što je u stvari jako dobra ideja :happy-partydance:
pamook

PostPostao/la joe dalton » Pon sij 25, 2016 10:51 pm

pamook napisao:
s@ki napisao:pa muče, čovjke te ne nazove 3 dana i već napraviš pizdariju :P

:teasing-neener:

kiša je i nisam mogao ništa radit vani oko preampa, pa sam morao napravit orahnjaču :confusion-scratchheadyellow: .... ako se nastavi ovaj meteo trend, nema mi druge nego sastavit preamp na iverici :think: ....što je u stvari jako dobra ideja :happy-partydance:

Ako ne odradi barem dvije godine iverice prije kutijanja onda ne valja :snooty:
Tako to barem kod mene funkcionira :mrgreen:
joe dalton

PostPostao/la pamook » Pon sij 25, 2016 11:04 pm

:lol: :lol:

mene kopa to ic radit, ali otkad sam pola "radione" sredio u man cave, ne bi bas piljevinu okolo sad razbacivao :lol: :lol: , a u shupi (za sada) nemam struju uvedenu... a malo je i guzva, trebalo bi napravit preraspodjelu prostora :mrgreen: ... tako da mi ostaje cekat da bude suncano (ili samo suho) da mogu van na radni stol i udri :happy-bouncyredfire: .... a taman mi se smiješe prljavi poslovi od pile, blanje, glodalice :D ....

a sa ivericom imam "taj" problem, da ako je sastavljeno i radi, onda se tesko natjerat to skutijat - jest da jednom kad se natjeram pocet to ide i to s gustom - ali sam start je :shock: ....

ceka se atenuator, sunce mu kitajsko.... pise "EDI received" jos 20.-og, ali izgleda jos nije mrdnuo iz HK :think:
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika