VICOTEKA

Re: VICOTEKA

PostPostao/la Klokan » Pon vel 03, 2014 7:53 pm

Slika
Klokan

PostPostao/la Dean » Pon vel 03, 2014 11:19 pm

Zagreb, nedavno, događaj iz javnog prijevoza…
Tramvaj broj 14, šest sati poslije podne, špica, svi se vraćaju kući, ludnica. Jedan od putnika koji udobno sjede je crnac, neodređenih godina.
Tramvaj staje na stajalištu, ulazi žena, trudna je, što se lako vidi, nosi pune torbe, tu je i jedna baba i još nekoliko ljudi.
Crnac, vidjevši trudnu ženu, kaže: “Izvolite, sjednite”, ljubazno joj, na solidnom hrvatskom, nudi mjesto i ustaje.
U tom trenutku tramvaj kreće, a ona baba, vidjevši slobodno mjesto, jurnu na isto, odgurnu trudnu ženu i brzo uskoči u stolac.
I sjedi tako ona, sva sretna što je osvojila prazno mjesto, kad joj crnac ljubazno reče: “Oprostite, ali ja sam ustupio mjesto ovoj gospođi jer je trudna i izgledala je umorno.
Mislim da se Vama ništa loše neće dogoditi ako još malo budete stajali, a nju pustite da sjedne”.
Na to baba odgovara: “Ne znam iz kojeg ste plemena mladiću, ali ovdje, u ovoj civiliziranoj zemlji ustupa se mjesto starim i bolesnim ženama, a ne mladim i zdravim!”
Crnca je očigledno naljutila ova rasistička primjedba, pa je lijepo i izrazito ljubazno odgovorio staroj gospođi: “Ne znam iz kojeg ste sela vi gospođo, ali u mom se selu takve stare i zajedljive babe jedu za večeru!”

Kažu da je reakcija u tramvaju bila neopisiva…
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Klokan » Uto vel 04, 2014 5:28 pm

Dobro joj je covjek i rekao...Staro rasisticko govno...gade mi se takvi ljudi :angry-tappingfoot:
Klokan

PostPostao/la zika » Uto vel 04, 2014 5:35 pm

Taj vic se (kod nas) vezuje za prve trolleybus-ove u Beogradu (1947. godina)...
Al' uvek me nasmeje i proizvede misaonu sliku...
zika

PostPostao/la stressman » Uto vel 04, 2014 5:36 pm

http://www.njuskalo.hr/zvucnici/heco-pr ... s-10518993
par high-podne stupaca
Hećo Precision 200

Unatoč svojoj dobi, ovi monitori su me jako dobar dojam, jer je teško danas naći kolumnu u kojoj je izbor komponenti bi uvijek ide ruku pod ruku s vjernošću i jednostavnost prijenos zvuka. Isti zvučnici nisu sve što se broji je sposobnost njihov raspored, meča kutije, itd. - ovdje je proces bio uspješan. Kolumne rade vrlo pažljivo, kao što i dolikuje solidan, brand-name proizvod, odlikuje vrlo dinamičan, jasan i detaljan zvuk. Osigurajte veliki stereo sliku i pristojan razinu glasnoće, čak iu vrlo velikim sobama. Glazbena snaga je 130 vata! To je dobar posao za njih stoji, i razumio, ako kvaliteta zvuka studio!

Slika Slika
as vintage as it gets

Slika
stressman

PostPostao/la micro » Uto vel 04, 2014 8:48 pm

Ocito je da je u pitanju net prevodjenje, ima 3 lista oglasa , postoji telefon mobitela, navodno ovdje u vukovarsko-srijemskoj zupaniji.
micro

PostPostao/la Master of disaster » Ned vel 16, 2014 1:09 pm

Dolazi čovek u Biro za zapošljavanje i
pita:
- Imate li neki posao za mene?
- Naravno!
- Kakav je to posao?
... - Odličan! Imaćete svoju kancelariju, sekretaricu i svog osobnog vozača, a plaća će vam biti 2.000 eura.
- Je l' vi to mene zajebavate?
- A ko je prvi počeo?

:mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la drazenK » Pon vel 17, 2014 7:32 pm

http://www.siliconray.com/audio-amateur ... murfs.html" target="_blank

ne mogu odrediti jel oni to za ozbiljno ili samo žele pokazati što sve mogu. a odmah sam si zamislio nekog teškaša A klase od 30 kg sa gargamelom koji me gleda :D
drazenK

PostPostao/la deleted user » Pon vel 17, 2014 11:59 pm

Sjedi Mujo u kafani tužan, pred njim piva na stolu. Dođe Haso, ugleda pivu i popije mu je. Mujo počne plakati... pita ga Haso: Šta ti je, što cmizdriš zbog jedne pive? Mujo: Dan mi je nikakav, ništa mi ne ide od ruke. Haso: Pričaj šta je bilo? Mujo: Jutros ulazim u stan a Fata s drugim u krevetu... poslije je i pobjegla sa njim i uzela mi sve pare s računa.... u podne mi jave iz firme da sam dobio otkaz. Odlučim da se ubijem. Objesim se o štrik, pukne. Uzmem pištolj da se upucam, zaglavi. Legnem na prugu, voz osto negdje zaglavljen u snijegu. I sad od zadnjih para uzmem otrov, naspem u pivu, a ti mi je popiješ....

PostPostao/la Master of disaster » Pet vel 21, 2014 6:15 pm

Copy/paste u google:

exp((-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))/1000)+exp((-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))/1000)+0.15*exp(-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))+0.15*exp(-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))

:lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Vicevi, funny video itd..