Master of disaster napisao:To 5V pojačalo po meni nije za ništa zahjetvnije od slušalica. Treba biti oprezan kod digitalije, deklarirana snaga je često na 10% izobličenja, tako da ti nakraju od deklariranih 3W ostane upotrebljivih 1W. Ja imam pločicu sa digitalnim pojačalom deklariranu na 6 x 100W. Zvuk je iznenađujuče dobar ali sve preko četrdesetak vati po kanalu je utopija...
isto to pojačalce sam neki dan priključio na donje zvučnike na slici:

i radilo je iznenađujuće dobro. Slušao sam Gimme shelter od Rolling Stonesa i zvučao je vrlo dobro, bas nije imao neki "druk" ali se fino čulo.
Master of disaster napisao:Što se tiče zvučnika neznam koliko si basa očeivao, ipak su to mali zvučnici, to ne znači da nemogu lijepo svirati, ali nekakav iole "dubok" bas ja od njih nebi očekivao.
Očekivao sam da zvuče kao neki "mali" zvučnici. Imao sam davnih dana neke BW zvučnike, pa neke JBL i koliko se sjecam bas je na njima bio pristojan, ne predubok ali se ipak čuo.
Ovi zvučnici mi zvuče kako i izgledaju, kao da slušam zvuk sa nekog radija iz '80tih. Uglavnom, po meni ne vrijede tih novaca i truda jer sam za tih 350kn mogao kupiti na njuskalu neke gotove male dvosistemske zvučnike koji bi zvučali bolje od ovih. I zauzeli manje mjesta na zidu.