LesFaul napisao:Mislim da nije bas tako jednostavno, treba ih pomaknuti prema naprijed ukupno 5 krivo sastavljenih koliko ih cini "U" dio kanala! 3 prednje jos nekako, donju teze a zadnju nikako. Meni se cini da je sve dobro izrezano ali nazalost je brzopletost prilikom sastavljanja uzela danak. I sam sam takav pa se za svoje projekte pripremam godinama...
Pao Pepeo napisao:Mislim da smo sad lagano ubili Vicukojega več vidim
ali zato smo i ovdije....mislim da nije sve tako crno i ako su kutije zgotovljene.Predlažem da ako imas malo slobodnog vremena pokušaš spasit ove zvučnike jer bi bilo šteta da ne zasviraju kako znaju a predpostavljam da si uložio dosta novca i truda.Po meni bi trebao potražit posudit jednu špicastu pilu za drvo i pokušat izvadit one prednje 3 vertikalne ploče koje si postavio koj cm previše za nazad.Kasnije češ njih napravit od novog mediapana i postavit na pravilno mijesto.Morat češ izvadit čavle koje drže te 3 daske isto,kasnije malo zaštukaš ako di treba ali ako precizno rediš nebi trebalo.
Mislim da je to bio trenutak tvoje ne pažnje ili su ti odrezali krivo...a horne su delikatne na ovakve greške,svirat će istina ali ne kako bi trebale.
P.S.
Ako budeš išao to radit nemoj reči supruzi da sam ti ja rekao da to radiš

Khadgar2007 napisao:dobro je ako imaš di držati kalendare,ako imaš buksu/radionu od 2m^2 onda i kalendari predstavljaju višak tako da kod mene ima samo pravilo prvo.![]()
....
Khadgar2007 napisao:Betty Page se ne bi složila sa tobom.
Bing [Bot] pregledava forum i 6 gostiju