Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet srp 25, 2014 7:33 am

Stvarno super ideja :)
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Pet srp 25, 2014 8:32 am

Thx momki :D

materijal se skupljao godinama, pa ima svega... 286, 386, quantum bigfoot, cak i jedna ploca od Macintosh II kompa, God forbid :lol: ... inicijalno sam mislio da ce biti dovoljno za cijelu visinu zida, ali bi se gadno prevario :lol:

na slikama se nema dovoljan "3D" dojam, ali uzivo izgleda dosta dobro, a nije preveliki kičeraj... ostatak zida ce ionako prekriti ova konzola i komponente kako je i bilo slozeno za start i probu. Prasina ko prasina, bit ce je svugdje... usisavac sa onom "cetkom" i povremeno skidanje nastale kolekcije...

isao sam u kontrolu, nista nije otpalo :lol: :lol:

sve u svemu - oslobodjena dva mjesta ne polici gdje su bile kutije s ovim plojkama :lol: :lol:

LesFaul napisao:Pamuke, ti si moj idol! :bow-blue:

:lol: nedaj Boh :lol: :lol:

tamo nekoc u ona grozna i maglovita vremena, sluzio ja vojni rok u Sarajevu (Maršalka, vozač)... i na neku od onih tanašnih a bitnih biljeznica napisem ja " Juha Kankunnenn moj idol"

ebate, rastezali su me malo-malo po raportima, da ko je taj, da zasto idol, da sta je taj uopce osvojio, da sta taj uopce igra...

a meni se samo svidjalo kako se zove... jer tko se jos zove Juha, a zvucno mu je prezime.... :?

zato.... :shhh:

:icon-lol: :obscene-drinkingcheers:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Dean » Pet srp 25, 2014 10:40 am

Imaš ti veliki problem: treba to sve ožičiti! :lol:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la davorin » Pet srp 25, 2014 11:13 am

Dean napisao:Imaš ti veliki problem: treba to sve ožičiti! :lol:

Vjerojatno ima sačuvanu i originalnu kablažu sa konektorima, pa će to proraditi iz prve! :lol:
davorin

PostPostao/la deleted user » Pet srp 25, 2014 11:14 am

Dean napisao:Imaš ti veliki problem: treba to sve ožičiti! :lol:

Apsolutno se slazem, da bi ova instalacija bila potpuna, treba instalirati saku plavih LED-ica po shemi "simo-tamo"! :mrgreen:

PostPostao/la pamook » Pet srp 25, 2014 11:19 am

:shock: ne spominji.... vec krenuo razmisljati kako provuci recimo 12V od jedne do druge plojke :? ... pa mi palo na pamet oni konektori za ventilatore, ako su na istom "bus"-u dali bi se serijski povezati pa di god ukljucis nesto na slobodni konektor za ventilator - ima struje...

al necu - jer cim dodas dva kila zica, izgubi se sve u šumi grozote :D

a sama cinjenica da sam uopce isao razmisljati o tome govori koliko sam (smo?) duboko isli na kvasinu :lol: :lol:

:shhh: :shifty:

/edit - proraditi iz prve :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
pamook

PostPostao/la audio kutak » Pet srp 25, 2014 11:36 am

što je, je.... :laughing-rolling: :laughing-rolling:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Sub srp 26, 2014 10:00 pm

kako je danas jedan od "onih" dana kada u potpunosti shvacam ekipu za koju se poslije govori "skroz je bio normalan, i jedan dan je otisao po cigare... prije 20 godina" :angry-screaming: :angry-steamingears: , odlucih se za narodni lijek od miksa ljekovitog bilja. Sutra ga konzumiram(o), ako ne bude neke bas bolesne kiše..ili ako prije toga ne odem po cigare.... a kako stvari stoje, nece je bit :|

dva kila carskog, napacano, za na grill

ameriiiigaaaiennnkleskaaaaabicezeeeemljaaaproooooooooooleeeteeeerrrrrrska, amerigaienkleeeeeeskaaaaaa
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la pamook » Ned srp 27, 2014 7:25 pm

... usrah :lol: :lol: ... odn. konkretno - prepekoh :doh:

u cilju da kozica na mesu bude hrskava i maksimalno iscjedjena, ubio sam ju totalno... meso je svakako bilo jestivo i cak ne pre suho (taman a`la carbonizzara kako Khadgar voli) ali svejedno, usrah...

ako nist drugo, sad bar znam sto ne ciniti, odn. ne pokusavati postici :mrgreen: ...

nakon "zatvaranja" mesa poklopljeno i dignuto na najvisu razinu na rostilju da se cmrlji a da ga vatra ne udara jako... svejedno, ubilo ga totalno :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la pamook » Ned srp 27, 2014 7:31 pm

...a za to vrijeme, umni napor je bio da se iskoristi ruka stalka za monitor (jedna je upotrebljena, jedna ostala višak) nebil` dobio iskoristiv nosač za projektor.... neko kratko vrijeme kasnije, nakon promjene nekih vijaka za bolje stezanje i zadrzavanje zadanog polozaja, montirano :dance:

...i trenutno postignuto stanje, vec se nazire zen :D
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica