Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la davorin » Sri svi 21, 2014 9:13 pm

pamook napisao:je, al srecom samo ona odozgor :obscene-hanged: ... a kako za vikend najavljuju da ce opet, moram ovo dovrsit (ovo do visanja je otprilike pola) :(

a nema mi nista zalije dat 100kn za gorivo i to za fookin kosilicu... em se vratis sa kanistercicem kuci, em si platio, em jos moras i picit s onim ruznim usisavacem... a mogao bi fino sjedit i lickat neki uredjaj, ili barem sjedit `nako :D

U jedno prošlo vrijeme je u jednoj "zdravo seljačkoj" gostionici u Kninu bio na zidu izvješen natpis:
"Nema sjediti nako!" :lol:
I bez obzira na natpis je unutra bilo uvijek 5-6 dokonjaka i žicara bez prebijene u džepu! :lol:
davorin

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri svi 21, 2014 9:20 pm

Bome je to dobro zarasla trava. Dali si možda naletio na nekog gmaza koji "leži a iđe" u svoj toj travurini? :lol:
A komentar a ribu je samo tako naprijed,treba malo i toga baciti na jelovnik. Tamo onaj vikend prije festivala sam imao oradu a ovaj petak kaže letak iz Interspara da ću imati cipla,a zaliti se ima sa čime, jedan dobar babić a ne onaj tudum(iliti noha po Tomeku)... :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Čet svi 22, 2014 9:53 am

davorin napisao:U jedno prošlo vrijeme je u jednoj "zdravo seljačkoj" gostionici u Kninu bio na zidu izvješen natpis:
"Nema sjediti nako!" :lol:
I bez obzira na natpis je unutra bilo uvijek 5-6 dokonjaka i žicara bez prebijene u džepu! :lol:

:lol: je, u "to" doba je taj natpis (u nasem slucaju je glasio "zabranjeno sjedit `nako") bio valjda standardna oprema kao i "svaka namjerno razbijena čaša se plaća" i onaj najvazniji "nema veresije" :lol: :lol: ... ali ovaj prvi mi je uvijek bio vrlo simpatican :P

Khad - od gmazova, kod mene ima vecinom samo sljepića, ti i tamo naleti (macka donese) neku vodenu zmijicu, ali to je bilo ukupno jednom u sve ove godine... klinci se uredno igraju sa sljepicima tako da nema straha...

a riba ko riba...nista bez "klempe" :mrgreen:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Schultz » Ned svi 25, 2014 9:48 pm

Jučer i danas sam se malo igrao u pješčaniku...

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Bilo je prekrasno, čak i od prevelike topline, cijeli dan je nekakva izmaglica bila...

Ali sve u svemu, prekrasan vikend. Prvo TF pa sada ovo. Za sada sam na miru neko vrijeme....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la pamook » Ned svi 25, 2014 10:01 pm

RC igracke, :happy-wavemulticolor:

jel se radio upravljanje svodi na kormilo ili imaju i neki motoric?

divota za igranje, naravno ukoliko imas vodu u koju se ne bojis zagazit/zaplivat ako maketa negdje zapne... mene je drilala ideja nabavit nekakav brzi RC gliser, ali mi je logika rekla da bi taj vrlo vjerojatno bio skupa jednokratna igracka ako bi ostao negdje na pol Bosuta... je u isti ne bih volio da moram ući :shock: ....

:handgestures-thumbupleft:
pamook

PostPostao/la pamook » Sri lip 04, 2014 10:08 pm

:angry-screaming: :teasing-whipblue: :teasing-whipblue:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la deleted user » Sri lip 04, 2014 10:39 pm

Opet kostice van, plamenik na sunce i klinci boje visanja od glave do pete? :lol: Cini mi se kao da je bilo danas (kad je babo otisao od nas :mrgreen:) a ne prije godinu dana.... :o Povući rucnu pod hitno! :cry:

PostPostao/la pamook » Sri lip 04, 2014 11:12 pm

:lol: da :D

gustali su se neki dan dok sam ja kosio prilaz visnjama... danas smo mi "stariji" opicili radno, a klinci su bili van akcije, stariji pisao zadacu (s izrazitim nezadovoljstvom, pa je zato i trajalo dovoljno dugo), a mladji je pod temperaturom od ponedjeljka, pa nije bas full aktiva...

jucer - 10kg ociscenih za zamrzivac
danas, 4-5kg za liker (nikad radio, prvi put probam :D ) i nekih 26kg ociscenog za sutrasnje kuhanje u dvije ture.... ebate luk, jos cu morat prijavit onaj plamenik ko sto se prijavljuje kazan za rakijestinu :doh: :lol: :lol:

a ima jos na granama, pa ako bude volje, snage i zivaca.... ahhh :shifty:

moram priznat, imam volje za skuhat sve to i igrat se, ali ove predradnje mi vec lagano :obscene-hanged: :obscene-hanged:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la deleted user » Sri lip 04, 2014 11:18 pm

Watch on youtube.com

PostPostao/la tom_hifi » Sri lip 04, 2014 11:30 pm

pamook napisao::lol: da :D

gustali su se neki dan dok sam ja kosio prilaz visnjama... danas smo mi "stariji" opicili radno, a klinci su bili van akcije, stariji pisao zadacu (s izrazitim nezadovoljstvom, pa je zato i trajalo dovoljno dugo), a mladji je pod temperaturom od ponedjeljka, pa nije bas full aktiva...

jucer - 10kg ociscenih za zamrzivac
danas, 4-5kg za liker (nikad radio, prvi put probam :D ) i nekih 26kg ociscenog za sutrasnje kuhanje u dvije ture.... ebate luk, jos cu morat prijavit onaj plamenik ko sto se prijavljuje kazan za rakijestinu :doh: :lol: :lol:

a ima jos na granama, pa ako bude volje, snage i zivaca.... ahhh :shifty:

moram priznat, imam volje za skuhat sve to i igrat se, ali ove predradnje mi vec lagano :obscene-hanged: :obscene-hanged:

Skidam kapu! :)

Kod mene je najaktualnije kad budu šljive. Imam one famozne autohtone bistričke koje su poznate po izrazitoj kvaliteti što se tiče pekmeza i rakije :D Njih je lakše ubrati, lakše očistiti nego trešnje/višnje, ali bome nemam ni ja prevelike volje za te predradnje. Najljepše je namazati. Ili, u vidu rakije, natočiti :lol:
tom_hifi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica