gilhooley napisao:Mrtva grupa.
Šteta plaćat najam domene, predlažem da se raspusti, da se svi ponovno okupimo preko FB ili ipak ne i svi svima ostanemo u lijepom sjećanju.
Niti sam ogorčen, niti razočaran, ali sami klik na ovaj link na forum koji već dobro vrijeme nije popunjen živim temama - ispunjava me nostalgijom za prošlim vremenima.
Bilo je tu dobrih radova i oftopičarenja koje sam uvijek rado prihvaćao ili rado davao, makar su neki bili vrlo rigorozni i seriozni oko toga. Forum je za zabavu i konstruktivnost, mislim da se nitko baš ovdje ne hrani zaradom.
Stoga - kad me neki forumski kolega ubuduće zamoli (ponovno} da stavim svoj rad na forum, neka zna da neću jer nema smisla.
Mislim da i vi bez mene možete, kao i ja bez vas, uostalom...
Bye.
Gill
gilhooley napisao:Hehe...![]()
Opet po boji, do vraga više... Koju boju bi htjeli...?
Narančaste ili tople tonove...?
Šalu na stranu. Nisam toliko očekivao ikakav komentar na uređaj jer ni po čemu nije bog zna kakav, niti konstruktorski bitan. Zamijetio sam ajmo reć - dvodnevnu pasivu, nema čak ni vica, nema puno toga što je nekad bilo dnevno aktualno. Nema ni puno osoba koje sam nekad zamjećivao... Fixxer, stress, nema ni pamučnog, nema onog blente Sakija, sonny, bebe, kutak se sporadično ukaže, tubemana, ilimzn isto, sawa, yoke... Da ne nabrajam... Isprika ako ispustih koga. Vjerujem da svatko ima svoj život i da ide trbuhom za kruhom, no minorni doprinos bi bio dovoljan... I ja sam isto popustio, ali nikad napustio. Radio na jednom, pa na drugom, pa na trećem i četvrtom autu, ali sam se uvijek vraćao stolu za elektroniku i neću stati dok sam živ. Žalim, ali ne bih umro na kauču ili buljeći u turske serije...
Gill
Bing [Bot] pregledava forum i 7 gostiju