Zden napisao:Zamislite da je boja police neka druga a panel i osb prelakirana nečim ovako to izgleda op. na izr. nekako jadno
covjek si je napravio po volji i ofarbao! nema nigjde problema! i jos ako da zid u crveno..
Zden napisao:Zamislite da je boja police neka druga a panel i osb prelakirana nečim ovako to izgleda op. na izr. nekako jadno
Khadgar2007 napisao:Gdje takve rastu da si i ja nabavim jednu?
Khadgar2007 napisao:Gdje takve rastu da si i ja nabavim jednu?
Što se tiče popunjavanja u visinu, ima se još jedan Tek serije 5000, a drugi je za dijelove, ti će ići u visinu, a svi pluginovi su mi još u kutijama.
Bepone napisao:direktno usla u top 5 svih vremena zenskih koje sastavljaju lampaska pojacala!!![]()

Khadgar2007 napisao:60cm, a stol je ukupne dubine 120cm. Plastika za podove mi se ne sviđa niti najmanje, već oko 15 godina koristim gumu u roli i to je odlična stvar, koliko god da je stara još je uvijek kao nova samo što komad koji sam kupio sam izrezao za radne stolove koji su bili manjih dimenzija nego ovi. Ideja sa drvofixom je odlična ali već sam planirao da stavim neki alu profil ili spigam komad alu lima i njega stavim na rub i dio donje strane. Zašto,zato da mogu bez problema staviti neki škripac,stegu ili nešto slično ako mi zatreba i da time ne oštetim osb ploču koja baš i nije oličenje čvrstoće.
Edison napisao:Bepone wrote:
direktno usla u top 5 svih vremena zenskih koje sastavljaju lampaska pojacala!!
Mozda i u top 3...
Svaka joj cast!
A prije par dana je bio "Dan protiv zlostavljanja zena"...
Bepone napisao:znaci na daljinu se dela, grunf se buni ma.konstrukcije se delaju na dnevnoj bazi! pcbi nacrtani, napravljeni dostavljeni, materijal poslan doma, milijarda dralorica, i rezultat je ovdje, krenulo se preko wi-fija!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 17 gostiju