DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la Pao Pepeo » Ned lip 27, 2021 11:23 am

kad treba odabrati vrstu farbe ja se drzim ovog
Naj bolja pitura je ona ča je za niš !!!
pa vrlo cesto sve oko mene bude sareno :mrgreen:

u prilog jedan stolic za brusilicu kojega si upravo radim , kojega se isto uskoro farba bez puno briga na pameti :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pao Pepeo

PostPostao/la Master of disaster » Ned lip 27, 2021 5:37 pm

I od ostataka materijala. Tako se to radi! :clap:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la audio kutak » Ned lip 27, 2021 6:05 pm

Sa Hammerite bojama imam samo loše iskustvo, bilo obrađena ili neobrađena površina prije toga.... Ipak to ne ide kao u reklami, direktno na hrđu... I moj susjed je nekoliko puta eksperimentirao sa tim bojama na svojoj ogradi, nikad zadovoljan...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Cindra » Ned lip 27, 2021 8:41 pm

A šta onda uzet. Mene čeka ograda, mislio sam baš Hammerite kao malo skuplje al to je onda to
Cindra

PostPostao/la grunf » Ned lip 27, 2021 8:43 pm

audio kutak napisao:Sa Hammerite bojama imam samo loše iskustvo, bilo obrađena ili neobrađena površina prije toga.... Ipak to ne ide kao u reklami, direktno na hrđu... I moj susjed je nekoliko puta eksperimentirao sa tim bojama na svojoj ogradi, nikad zadovoljan...

ne znam kako, ja šta god sam radio s hammerite bojama je ispadalo savršeno plus šta ih ja najviše koristim na brodu za zaštitu metalnih djelova ili ako treba opet obojati brodski motor gdje su izložene uljima, gorivom i viskoim temeperaturama, a da ne pričam o utjecaju soli i vlage
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la SasaKC83 » Pon lip 28, 2021 4:49 pm

gle Khad...

Na četiri kata, 2 x 0.5 metara površina,40 cm između katova, 20 x 20 mm kvadratne cijevi i L profili, 12 mm OSB ploče pofarbane najjeftinijim lakom za čamce...6 kotača...

Da su još malo preciznije išle pod IKEA industrijski namještaj za dnevni boravak... :D

Napravio sam dvije ovakve, pola kuće se uspije pospremiti na ovo, sad mi je jeka u radioni... :mrgreen:

policanakotacima.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
SasaKC83

PostPostao/la Bepone » Pon lip 28, 2021 9:27 pm

ja traktoric ok hammerite 5g vec drzi
Bepone

PostPostao/la Pao Pepeo » Uto lip 29, 2021 12:58 pm

slicno kao sto je glasala reklama jednog naseg cuvenog laksativa
I ja glasam za Hammerlite !!! i moj brat Niko također :doh: :mrgreen:
Pao Pepeo

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto lip 29, 2021 9:35 pm

Danas sam premazao antikorozinom. Sljedeća radnja je pogledati u podrum što imam od boja koje mi stoje i nadati se da ima neka koja još uvijek valja. :mrgreen:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub srp 03, 2021 6:09 pm

Evo da upadnem u svoju rupu vezano za "nikada neću farbati kod kuće". Hoću farbati ću ali pitanje što. :ugeek:
Jučerašnje farbanje radnog stola. Iskopao sam nešto temeljne boje koja se nije stvrdnula i krenuo u bitku. Upravo sada idem pofarbati i ostatak sa temeljnom da mogu u ponedjeljak ići sa lakom.

Stol 5.jpg
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica