Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la Dean » Sub vel 11, 2017 9:08 am

Što bi reko Yoke...
Kupiš spiljene daske, Ostalo je lako... :mrgreen:

20170210_142548.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la tom_hifi » Sub vel 11, 2017 9:10 am

Daske, gdi su daske? :lol:

Yoke bi čak i daske uspio 'spaliti'. :mrgreen: :lol: :D
tom_hifi

PostPostao/la fixxxer » Sub vel 11, 2017 9:46 pm

drazenK napisao:Frend iz redakcije ide u bg na 3 dana. Ako neko treba slati nešto ili dostaviti iz istog.

promaklo mi... :doh:
jel ovo prošlo?
fixxxer

PostPostao/la drazenK » Ned vel 12, 2017 2:01 am

Gotovo. Motori za grem za zmaja su sigurno stigli..
drazenK

PostPostao/la tom_hifi » Pon vel 13, 2017 7:24 pm

Za one znatiželjne. Kako sam već dugogodišnji član Audiofil Kluba, u subotu u Zagreb vozim svoje cijevne monoblokove. Dugo me već neki stariji članovi Kluba nagovaraju da predstavim svoj rad (odnosno, NAŠ rad, obzirom koliko sam pomoći dobio) i pristao sam napokon. Plančić će također doći, obećao mi je.

Ako koga zanima, neka dođe, bilo bi mi drago.

http://www.audiofil.net/forum/forum_pos ... &get=last#"

https://web.facebook.com/events/170521236778279/

P.S. Imajte na umu da tamo koristim drukčiji nick name (mnogi ovdje to već znaju), tamo mi je stariji account i nisam ga nikada mijenjao.
tom_hifi

PostPostao/la pamook » Pon vel 13, 2017 7:53 pm

Bravo Tom :obscene-drinkingcheers:

...dopodne se malo nesto kombiniralo za novo probno slusanje line array-a (ovaj put s dodatkom basa), ali se onda dogodio sifon na lavabou u kupatilu i, kao takav - radjen prije 40+godina pa je svakako sve standardno - zakljucio drvno-radni entuzijazam i uveo opetovano psovanje u rimi, šesnaestercu i - po novom - haiku.... al evo par fotki od onog dobrog dijela dana :P
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Schultz » Pon vel 13, 2017 8:22 pm

Kako si zadovoljan sa ovim Dremelom?

Što to sve može?
Vidim može rupe. A jeli može upustiti prije nego probuši? Koliko je veliko navjeće glodalo? Kolko para?
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon vel 13, 2017 8:51 pm

Prije par dana sam se našao sa Nikom i preuzeo neke trafoiće i lampice za jedno integrirano pojačalo. Od prijatelja sam već prošle godine dobio njegov maturalni rad da spakiram u novu kutiju,napravim nova napajanja, neki cijevni buffer i slične điđe miđe pa da ima jedno integrirano pojačalo za svakodnevnu upotrebu.

Pojačalo je 2x60W iz časopisa Majstor, cijevni buffer je naravno Davorinov dizajn. Napajanja su manje više standardna, jedino sam za DAC složio Salasov LV shunt regulator. Pušteno je u pogon i naponi su manje više u granicama tolerancije. Na Davorinovom bufferu je napon nekih 2V veći od predviđenoga ali sumnjam da će smetati. Još trebam samo spojiti grijanje i malo razmrdati podnožja da lampa fino sjedne unutra i pojačalo se može probati.
Majstor pojačalo (6).JPG

Napokon sam složio(ne i dovršio) i dummy load od 8ohma za testiranje pojačala ali o tome u drugoj temi. ;)
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Pon vel 13, 2017 9:14 pm

Schultz napisao:Kako si zadovoljan sa ovim Dremelom?

Što to sve može?
Vidim može rupe. A jeli može upustiti prije nego probuši? Koliko je veliko navjeće glodalo? Kolko para?

zadovoljan skroz :D .... mali alat ali dovoljno jak kako mu i ime garantira... uzeo sam ga bio u Osijeku kad se Baumax rasprodavao, snizen sa cca 1200kn na nekih 780kn ili tako nekako... uz njega dodje jedno glodalo s 2 ostrice ravnog vrha (mislim da ne fi 8mm x 10mm) i jedno za rezanje, a`la svrdlo samo drugacije... doticnim sam rezao na gornjim slikama iz jednog poteza, odn. cijelom dubinom iverice, nisam isao u dva ili tri prolaza, stroj se nije mucio (smanji broj obrtaja ali ne popusta u glabanju)... lagan, relativno malen i upravljiv - taman :D

imam i origigi Dremel mini busilicu, i to nema nikakve veze sa ovim sto se mogu kupiti po 300ak kn - i sto se tice snage, robusnosti, svega... isplati se, kupis jednom i mir 8-) ... svakako moj glas "za" :D

nisam dobavljao dodatna glodala (jos uvijek), ali cu vjerojatno morati, barem ono za zagladjivanje rubova i jos jedno za rezanje.... kad dodje na red....
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Edison » Pon vel 13, 2017 10:15 pm

Khadgar2007 napisao:Pojačalo je 2x60W iz časopisa Majstor, cijevni buffer je naravno Davorinov dizajn.

Khadgare, koji je to davorinov buffer? Nikako se ne mogu sjetiti, toliko toga je davorin objavio... Daj link.
Edison

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica