Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la davidbraco » Ned ruj 18, 2016 7:40 pm

Prčkam po jednom starom Iskrinom pojačalcu. Ima li itko 2N3054 ili ekvivalent ali da je fizički isti(to 66 kučište).
U biti izgleda ko umanjeni 2N3055.
4 kom bila bi ideala ali i 2 bi pomogla.
davidbraco

PostPostao/la yoke » Ned ruj 18, 2016 7:53 pm

Dean napisao:E onda sljedi s..nje. :mrgreen:

ma nece
ovjde nema struje
:lol:

joe dalton napisao:@ yoke -dobro to tebi ide. :clap:
Mislim da zvučnici zaslužuju i zasebnu temu.
Btw. pobriši onaj drvofix dok je još friški.

Ma nekako sam ljen otvarati temu...mozda kad uhvatim vremena
sto se brisanja drvofix tice...nekako mi je vece sr$#!e kad ga kao obrisem...onda se u tankom sloju razvuce po vecoj povrsini...ma koliko god ga brisao...
ovako kad se stvrdne, samo s ostrim gljetom prodjem i skinem ga...jer bude samo tanka trakica koja se nije vezala sa okolnim drvetom...
yoke

PostPostao/la davorin » Pon ruj 19, 2016 7:33 am

davidbraco napisao:Prčkam po jednom starom Iskrinom pojačalcu. Ima li itko 2N3054 ili ekvivalent ali da je fizički isti(to 66 kučište).

Mislim da ih imam negdje, ali treba ih prvo pronaći! Pokušat ću ih pronaći do vikenda (ukoliko nije kasno do tada?) iako imam vrlo malo slobodnog vremena zbog zauzetosti na poslu u firmi uglavnom po cijele dane.
davorin

PostPostao/la davorin » Pon ruj 19, 2016 9:18 am

davorin napisao:
davidbraco napisao:Prčkam po jednom starom Iskrinom pojačalcu. Ima li itko 2N3054 ili ekvivalent ali da je fizički isti(to 66 kučište).

Mislim da ih imam negdje, ali treba ih prvo pronaći! Pokušat ću ih pronaći do vikenda (ukoliko nije kasno do tada?) iako imam vrlo malo slobodnog vremena zbog zauzetosti na poslu u firmi uglavnom po cijele dane.

Imaš sreće jer sam ih pronašao isprve! :D
Pošalji svoju adresu na PM!
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

PostPostao/la davidbraco » Pon ruj 19, 2016 10:03 am

Svaka čast ! Šaljem adresu.
davidbraco

PostPostao/la davidbraco » Pon ruj 19, 2016 10:15 am

Davorine pošalji i ti meni adresu-poslao bi ti jedno ventilator free 300 W napajanje( ATX za comp).
Nisam u životu vidio robusnije atx napajanje(od debljina žica do mase do debljina hladnjaka).
Već ćeš mu ti naći namjenu.
davidbraco

PostPostao/la davidbraco » Pon ruj 19, 2016 7:56 pm

Sutra mi stižu drva ali popodne sam na pošti.Šaljem oko 2 popodne pa valjda će stići za 1 dan.
Spakirat ću i par sitnica .
davidbraco

PostPostao/la pamook » Uto ruj 20, 2016 7:27 pm

...nabavio si prvenstveno zbog nekoliko HDMI-ja na njemu, plus sto ima i internet radio.... naravno, cijena je reflektirala cinjenicu da releji štekću jer se ukljucuje zastita.... sad kao nesto mjerim pa cu naucit stogod :mrgreen:

premjerio napone na regulatorima (7808, 7908, 7805) nikakvih razloga za brigu... skinuo service manual pa ga gledam, onako, ispod oka :lol: ...

ponekad se ukljuci bez frke, pa svira par sekundi, pa ukljuci zastitu (relej), pa ga stavim na mute pa pojacam, pa opet svira par sekundi, pa ukljuci zastitu.... izlazni tranzistori su ispravni... kad ukljucim slusalice, radi sasvim normalno (stereo mod)...cudna jedna sprava taj Denon avr1912.... :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davidbraco » Uto ruj 20, 2016 7:33 pm

Na izlaznim terminalima za zvučnike 100 posto ti je ostala koja licna i radi ti šlus-ja imao sličan problem.
To je nevidljiva licna zvana zaheb i ne vidiš ju dok ne raskupusaš cijeli uređaj!!
davidbraco

PostPostao/la pamook » Uto ruj 20, 2016 8:13 pm

:lol: :lol: na tren si mi dao mislit, znajuci powerusere koji obicno rukuju uredjajima ovog razreda :think: :lol: :lol: , mejutoa - nisam ja te srece :D .... nema licne, nema kratkog spoja (iako si me nagovorio da odem sve odsarafit i pregledat :mrgreen: ).... taj "fix" bi bio u rangu onoga sto nalazim na netu - "nakon par godina, nema zvuka, a sve upaljeno" - rjesenje - "visekratno dobro puhnuti u konektor za slusalice, nakupi se prasine i smeca pa novije generacije receivera dobiju informaciju da su slusalice ukopcane", i ne bi vjerovao, nema zvuka na zvucnike...a javilo ih se milijun da su rijesili problem upravo tako :lol: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica