Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la tom_hifi » Sub svi 02, 2015 2:54 pm

Koristim WaveIO s linux-om i nikad nikakvih problema. Ekstra sam zadovoljan. Cijena s poštarinom iznosi 117€. Ako će mi još trebati, ponovno ću uzeti WaveIO.
tom_hifi

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto svi 05, 2015 10:30 pm

Ja kao i uvijek zadnjih nekoliko Triode festivala,dovršavam sve 5do12 doslovce. Camp amp je dobio male preinake te su tranzistori stavljeni direktno na hladnjak umjesto na kvadratne profile koji su bili onda prišarafljeni na hladnjak. Prva varijanta je bila neusporedivo bolja ča se hlađenja tiče,kombinacija toga i ventilatora je držala cijelu skalameriju na skoro sobnoj temperaturi dok ova jednostavnija verzija digne za nekih 5-10°C. :ugeek:
Kutija je 95% riješena samo treba ubaciti napajanje i sve to pospojiti. Napajanje je naravno multiplikator kapaciteta sa darlingtonom.

camp amp v2 mala.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Čet svi 07, 2015 12:31 am

dovršio sam stavljanje svih elemenata na pločicu, neke sam morao sam nacrtati i tako naučio kako
se rade novi makroi u sprint layout-u....

vodove od releja do konektora ću podebljati kada skužim kako se rade deblji vodovi ili "otoci"...

ovaj vod dole, desno i gore je masa... mora li on biti deblji?

ako tko ima kakvu sugestiju, pobolšanje, drugačiji raspored ili koju pokudu, neka slobodno kaže, biti će mi drago...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la audio kutak » Čet svi 07, 2015 12:32 am

takodjer ću probati napraviti SMD verziju...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Čet svi 07, 2015 12:04 pm

imam ja prigovor - di ti je potpis na plojki i naziv te geografska lokacija? Kako ce plojka uopce funkcionirat bez toga? To mu dodje ko antena, za orgon...naj se zayebavat pa radit polovično :D

u medjuvremenu, u medjuzemlju :doh:

You requested a return
Reason for return:
It arrived damaged
Comments:
Hi, Im sorry to inform you that the 809 tube arrived damaged and could not be used as intended. As one can see in photos, the parcel arrived safely and with no visible damage to the cardboard box, and the tube was safely packaged in bubblewrap and its own original box. But the tube itself has internal damage - pls. see pictures - one of two spiral holders are loose and stuck in the upper part of the tube, and there are also some metal rod-like parts loose in the lower part of the tube. The tube was listed as Tested and Guaranteed NOS. and was purchased trusting the sellers description. Tube in this condition can never be used as intended (amplifier) because of filament damage and loose parts inside the vacuum chamber . Im sorry, but this is unacceptable. There are hanwriting markings on the base of the tube on photos of the listed tube and the same markings on the base of the tube on photos taken by me - its the same tube. Thank you, and sorry for the inconvenience.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davorin » Čet svi 07, 2015 12:28 pm

Očekuješ skrušeni odgovor prodavača kao:
-Najdublje se ispričavam i molim za oprost! Da si olakšate duševne boli, razočaranje i umanjite financijsku štetu šaljem vam par jednakih elektronki, ovaj puta u besprijekornom stanju!
:lol:
davorin

PostPostao/la deleted user » Čet svi 07, 2015 12:43 pm

Peh. Jednostavno se dogodi. I ja sam imao isti slucaj s RCA 813-icama. Pukne filament i gotovo. Dobio refund za cijevi, postarinu zaboravio jer bi me doslo isto (mozda cak i skuplje) da sam mu natrag slao ostecene cijevi...

PostPostao/la pamook » Čet svi 07, 2015 12:45 pm

jok, dva para ili nista :lol: :lol:

nego, ovo je trajalo krace nego sto se iole moglo ocekivati :shock: ... vec sam dobio nofce nazad :shock: ... nesto se to proteglo u trend ovih dana - najprije refund za izgubljeni par 307A (nestao nakon procesiranja u posti u Nizozemskoj, nije ni dotakao granicu s HR - provjerio sa frendom u posti), sad ovo ... dosta je bilo, necu pare hocu cijevi :laughing-rofl:
pamook

PostPostao/la deleted user » Čet svi 07, 2015 12:47 pm

Nego ljudi, kako stvari stoje, eto me u Sisak! BTW, trebam ranojutarnji prijevoz iz ZG u SK ako netko ide u ta doba i ima slobodno mjesto....

PostPostao/la pamook » Čet svi 07, 2015 12:52 pm

aiiii, drug - odlicno :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers:

kad stizes, petak ili subota?
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica