Nisam mislio da Neutriku ili bilo kojem drugom brandu išta fali, zato sam i pitao...
Da budem iskren nisam nikad ni kupovao nešto brendirano, pa zato pitam iz prve ruke...
Oni Nakamichi su kao brendirani, ali čisto sumnjam da je origigi (no s druge strane možda i je, a nije zadovoljio QC)...
Moram provjeriti točan promjer kabela+snakea, prije nego odlučim (nemam ih kod sebe sad)....
Do tada hvala svima na sugestijama
I da, kabel nije nikakav dalekovod niti fensi šmenski niti srebro (vakvo/nakvo) nego običan "mikrofonski" kupljen u Trstu (ako se nevaram) davnih dana i poklonjen od strane druga Schultza... Ima malo deblju izolaciju pa je zato "problematičan"...Tako da se nije smjelo dopustiti da propadne, mene služi već duuuugi niz godina... Prije su na njima bili vulgaris pozlaćeni konektori koji su nakon nekog vremena potamnili (od korištenja/diranja rukama) i na nekima je pukao vanjski spoj (masa)... Pred godinu/dvje sam navukao snake skin ali nisam imao "podobne" konektore, pa je sada došlo vrijeme da se isti kupe/zamjene... Eto...
EDIT : Loša je slika, ali samo da se stekne dojam o promjeru - na gornjem je malo labav snake skin pa zato izgleda kao da je većeg promjera...
IMG_3583.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.