audio kutak napisao:A što si se odmah uvrijedio? Kao da meni ima veze jesi li odriješio kesu za 10.000 kn ili 100.000 kn? To je tvoja stvar,
ne zanima me... Mogao si lijepo odgovoriti u stilu par tisuća kn ili eura i život ide dalje... svašta...
više nikoga ništa ne smiješ pitati u ovoj državi...
šalu na stanu, baš sam nedavno komentirao na šljaci kako su ljudi napeti za popi.... i da je došlo vrijema da se pazi što ćeš i kako kome reć, pri tome misli na stvarno banalne stvar...
Znam za jedan TA-N7B koji se prodaje solo.audio kutak napisao:a sada ozbiljno... gle tomek, mene cijena interesira iz samo jednog jedinog razloga.... ako se sutra, preksutra
obogatim, prodam kuću, auto, dobijem na lutriji, ak me pukne....te se odlučim nešto takvog nabaviti... da znam o
kojem rangu cijene se radi... eto, samo to... ja sam tako odgojen... pritom me uopće ne zanima tvoje
imovinsko stanje....
ps.malo sam se potrudio i pronašao sam TA-N7 u bezprijekornom stanju i dobije se još jedan SONy uređaj pride
a o cijeni neću, to je tajna![]()
mogu samo reći da je nekoliko puta veća od tvoje navedene...
...Just as for the TA-8650 / TA-5650 / TA-4650, there are a few safety mods to be performed before using a TA-N7B daily - flaky diodes, resistors, bias current, DC offset etc.
DON'T power your N7B until you have had it checked by a serious tech who really knows what V-FETs are !!!
tubeman napisao:Međutim, ako se uređaj za koji dan pojavi u kakvom oglasniku, onda ću biti malo razočaran.
Ono "nema se" i "teška vremena" mu ionako ne vjerujem nimalo, kao i većina ovdje![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 6 gostiju