Kakva ideja...
A ne svake godine razvlačiti one plasnične..
Nisu se đeca džabe oko rupe sakupila... Znaju oni što je činit'
pamook napisao:istina...nema bolje nego bazen na pol metra od ulaza u dvoriste...

LesFaul napisao:Druze pamook ako smijem ja bi dao jedan konstruktivan savjet... Kako je cijev popustila uz srecu da je pukotina bila blizu pukotine u betonu pa se pokazala, drugi put neces biti te srece. Sreca je jedino da te uskoro ceka novo puknuce, pa jos jedno, pa jos jedno itd. Sto hoce reci, promijeni cijelu cijev prije zime i smrznute zemlje. Tad ces trebat bager. Jos bolje, uturi umjesto nje polipropilen i peace in bosnia! Ako hoces overkill, uvuci je u kanalizacijsku fi 75 pa ces kad opet pukne moci uvuci novu uz puno manje kopanja po dvoristu. Ova puknuta cijev je u zemlji pretpostavljam od kada su i temelji kuce?
Vecinom oko litra u minuti ili malo vise dok sam placao manje ali se onda povecalo pa sam nasao rupu , pa se otvorila druga

pamook napisao:...pas mater, pukla cijev negdje noćas... naravno, pukla u predjelu poslije vodomjera, koji se veselo vrtio ko turbina u Antonovu, oca joj jebem... sad cemo vidit koliko je mreznih trafoa trosak, i koliko ce nas ovo unazaditi...

Bing [Bot] pregledava forum i 9 gostiju