samo`s ti zaeebavaj samenom, vid mene u ovo osunčano, jesenje jutro... izašao sa osmijehom i kavom u ruci, gledam, izmaglica, lišće pada... a jos neki dan sam popeezdio i zakljucio da ode ja odavdje u trule zapadne krajeve... i gledam, trava pokošena jučer, pa mi nešto milo što me nije dočekalo to danas... gledam, izvor vode kroz pukotinu u betonu... gledam, kako postojano čiribimbi kroz pukotinu, sve šireći se u okolne pukotine.... sve gledam, i jebeno NE VJERUJEM
pas mater, pukla cijev negdje noćas... naravno, pukla u predjelu poslije vodomjera, koji se veselo vrtio ko turbina u Antonovu, oca joj jebem... sad cemo vidit koliko je mreznih trafoa trosak, i koliko ce nas ovo unazaditi

... srecom, pa je i nedjelja danas, to me najvise obradovalo....
no, sto je tu je, odmah sam se sjetio ovoga, te mi bi lakše, puno lakše...
za sada otkopano i voda zatvorena, sutra ce doci ekipa koja zna sto treba uciniti... odhrvao sam se porivu prekaljenog podmorničara da probam ja nešto skemijat sa nekakvom obujmicom da drzi do sutra, barem zbog "tehničke" vode, popodne smo ionako na jednom rodjendanu, pa nece bit toliko problem
a bogami, cim se dogodi neko njesra, nema bolje od bit u komisiji za kontrolu kvalitete... stari (pomogao je, ne mogu rec, al zajebava po obicaju), klinci (odmogli su, ne mogu rec, al zajebavaju po obicaju) te pas i mačak (petljali se pod nogama cijelo vrijeme)... naravno, u pauzi lopate, ja sam i slikao

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.