A di ste ????

Re: A di ste ????

PostPostao/la grunf » Pet ruj 10, 2021 9:58 pm

Pao Pepeo napisao:trebalo bi se pripitat zasto se mlađi clanovi ne javljaju i novi nemaju zelje za prijavljivat itd....

koliko se ulozi truda i ljubavi u neku biljku toliko nam ona plodovima vrati , i obrnuto
poljopivredno gledano ;)

nije to samo problem ovog foruma već općenito svih foruma, za mlade je forma foruma neprivlačana ,oni imaju druge sisteme, ali nažalost činjenica je da ovo mlade danas baš i ne zaima ,a posebno kod nas jer smo uništili školstvo i mladima usadili neke krive vrijednosti i taj proces već duže traje i traje i uništava nas i bar ja za sad ne vidim tu izlaza
meni na praksu dolaze ti mladi 'ljudi' ,koji put me je sram voditi ih sa sobom i najrađe bi ih utopija u more kako bi rekli kod mene , jednostavno nisu zainteresirani za ništa drugo osim za plavi ekran koji im je srastao s rukom :lol:
svaka čast izuzecima ,ali bojim se da ih je danas sve manje i manje
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la cappucino » Sub ruj 11, 2021 7:00 am

Pao Pepeo napisao:pa i ako netko prica o otporima , kondicima , srebru , kablovima :shock: neka se to poprati koga zanima , ako se ima sto rec na temu nek se kaze ako ne zaobiđe problem rijesen
glupa pitanja ne postoje... dok ne pocmemo , divlje svinje mi iskopale kumpir , sto da radim ?? bit ce uredu

Potpisujem!
cappucino

PostPostao/la yoke » Sub ruj 11, 2021 7:31 am

Ja trazim drugi hobi :lol:
Al me ne ide :roll:
:lol:
yoke

PostPostao/la Zmajz » Sub ruj 11, 2021 8:24 am

A malo strpljenja... dok prođu poljoprivredni radovo, pekmezi, vinogradi itd... a i malo (da malo) sam lijen, i nekako nemam volje pisati/ odvuku me neki drugi problemi. U međuvremenu sam napravio komplet novi grem, popravio dva komada Dual gramofona (automatika - steuerpimpel) u planu su još neki, počeo sam raditi probne uzorke Cornu horne, ali kad treba to sve dokumentirati ovđe.... pfuuuu....
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la pinco » Sub ruj 11, 2021 11:12 am

yoke napisao:Ja trazim drugi hobi :lol:
Al me ne ide :roll:
:lol:

Suzdržaću se da ne ispaden opet negativan... :lol:
pinco

PostPostao/la pinco » Sub ruj 11, 2021 11:13 am

Khadgar2007 napisao:Pinco otišao u komercijalu pa niti on ništa ne piše. :mrgreen:

Suzdržaću se da ne ispaden opet negativan... :lol:
pinco

PostPostao/la pinco » Sub ruj 11, 2021 11:16 am

Pao Pepeo napisao:pa i ako netko prica o otporima , kondicima , srebru , kablovima :shock: neka se to poprati koga zanima , ako se ima sto rec na temu nek se kaze ako ne zaobiđe problem rijesen
glupa pitanja ne postoje... dok ne pocmemo , divlje svinje mi iskopale kumpir , sto da radim ?? bit ce uredu

Jasno, nema ni potribe plakat, uteću na dr. forum i sl...

Upucaj prasca pa ćeš jist i meso!
pinco

PostPostao/la Bepone » Sub ruj 11, 2021 11:36 am

moran malo ispravit grunfa, ja sam prosirio sektu sa 4 mala kineza i super njin gre! znaci mladi moru samo se ne susrecu vise s time zato ih treba naterat! tako kad vidis nekoga sa 10 let da lemi odmah za vrat i uvalit lampadine i podnozja i pomalo krene! pokle mu mores i kuse prodavat i tako to :mrgreen:
Bepone

Prethodni

Vrati se na: Brbljaonica