Sonny, jel dolazim na Triode festival, ne. znači članove foruma neću vidjeti još godinu dana znači zašto ne pokupiti par poznatih ljudi i organizirati negdje roštilj. Svatko donese neki đavo od mesine i nešto pića sakupi se i uživamo.
Na tri foruma jer bi se možda našlo zainteresiranih na sva tri foruma(ako netko kaže da nismo "rascjepkani" onda stvarno ne znam ča reći). Osim toga za sada sam otvorio dvije teme jer Maltus i ja prikupljamo podatke tko je zainteresiran kasnije ćemo se pozabaviti logistikom tko će donijeti kakav materijal za usviravanje.
Inače Maltus ima i vikendicu na moru i svake godine pozove ljude da mu svrate u goste, ja sam bio pretprošle sa Xyrionom. Prošle nisam jer rasporedi nam se nisu potrefili. A ove godine ako budem u Splitu u isto vrijeme sigurno ću svratiti i povesti nekog forumaša iz Splita ili jednog šibenčanina sa audiofil.neta ako mu paše a sve mi se čini kako ću ga teško nagovoriti.
I ovo je jedan razlog zašto ne volim visiti po 2-3 foruma, ljudi raštrkani, za dogovor treba mjesec dana trebaš objašnjavati sve u sitnice i tako...