Konstruktori

Re: Konstruktori

PostPostao/la joe dalton » Pon pro 14, 2015 10:01 pm

Johnny napisao:Npr.. Mark Levinson nije bio tehnički jak. John Curl je živio u Švicarskoj i radio za Marka pa je pitao Marka da zaposli neku tehničku osobu da može šnjim razgovarati. Ovaj je to i učinio i onda dao Johnu otkaz i ukro patenat. Taj JC je dizajnirao i JC-2 preamp koji je danas u ponudi kao kineski kit. Ima previše gaina, al ne bi trebao biti loš. Slična stvar JC designa se nudi u Parasound-ovima i kažu da je prilični best buy.

Rane topologije JC-a su slične onima Erna Borbely-a koji je imao naglu ćud.

Pass-ovi njegovi komercijalni proizvodi su puno bolji od onoga što daje diy-erima, al ja ne znam po čemu. On bi mogo razvijati i bolje sklopove, ali je sklon alkoholu.

Evo, ja sam to tako zamislio. To bi meni bilo interesantno.
Oni koji su čitali knjige poznatih konstruktura mogli bi tu sigurno puno napisati al im se vjerovatno neće dati diskutirati na toj razini.

Kojoj razini?
Trač rublike 24 sata? :roll:
Ti ljudi koje spominješ su vjerojatno o elektronici zaboravili više nego će 98% ljudi na ovom forumu ikada znati....
joe dalton

PostPostao/la Dean » Pon pro 14, 2015 10:11 pm

Eto, zato ja nisam konstruktor(audio elektronike). Jednog dana bi mi mogli prigovarati da sam popil dvije duple kave !
Ovak netko objavi shemu...ja napravim i prst u uho ! :violin:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Edison » Pon pro 14, 2015 10:26 pm

aparatusonitus napisao:...ja se puknem kaštelanskim crljenkom (praotac Zinfandela) i sutradan ispopravljm sve to je Yoksim zahebao... :lol:

:lol: :lol:
Edison

PostPostao/la yoke » Pon pro 14, 2015 11:10 pm

aparatusonitus napisao:
...ja se puknem kaštelanskim crljenkom (praotac Zinfandela) i sutradan ispopravljm sve to je Yoksim zahebao... :lol:

da ti nije yoksima zaboravio bi kako ti lemilica izgleda :evil:
yoke

Prethodni

Vrati se na: Brbljaonica