Kućište

Kućište

PostPostao/la Master of disaster » Čet lis 08, 2015 8:52 pm

Dakle, da je širine standardnog hi-fi (hi-end? :mrgreen: ) uređaja, unutarnje visine ne ispod 10 cm, a ni više od 15cm dubina nije toliko bitna, recimo minimalno 20 cm. Ono što je bitno je da je doljna stranica od plastike, a poželjno bi bilo i da je takva i stražnja stranica, dapače može i cijela kutija biti plastična. Stanje nebitno, bitno da je cijena što popularnija. :mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

Re: Kućište

PostPostao/la deleted user » Čet lis 08, 2015 9:01 pm

Znao sam! Selis filter u fensi-smensi kuciste. :doh: Ode i MoD na svijetlu stranu, postao je hifilisticar a da ni sam toga jos nije svjestan... :lol:

PostPostao/la Schultz » Čet lis 08, 2015 9:07 pm

I plava ledica naprijed...
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Master of disaster » Čet lis 08, 2015 9:10 pm

Noup. Filter ostaje gdje je. Fulala banana :lol: Ali kad me već krenulo, rek'o, da skutijam još nešto. :lol:

EDIT: Pih plava ledica. To je za mlakonje. Plavi laser s druge strane...eeeeee :mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet lis 08, 2015 9:13 pm

Ja mislim da bi ti tako veliku kutiju bilo jeftinije napraviti. Imaš u bau trgovinama one ploče od obične plastike koje nisu skupe, napraviš bočnice od recimo kvadratnog alu profila ili drveta pošarafiš sve zajedno i to je to.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Master of disaster » Čet lis 08, 2015 9:31 pm

To bi bila zadnja opcija. Probajmo prvo neko kućište nać...
Sve ću, sve ću,
Samo radti ne ću.
:lol:
Master of disaster

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet lis 08, 2015 9:39 pm

I onda da se mi uzdamo u takve ljude koji neće da pokrenu neku proizvodnju... :lol:
Zaposli :geek: da ti nešto iskemija ili pošalji materijal nižepotpisanom. :roll:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Master of disaster » Čet lis 08, 2015 9:44 pm

Ma nije meni problem napraviti kutiju (osim ako se izuzme pitanje vremena kojeg mi u zadnje vrijeme kronično nedostaje) pa bi rađe nešto na čemu ću izbušit par rupa pošarafat ranije pripremljene iznutrice i voila. To se ne odnosi na prenju stranu, za nju je :geek: neophodan...
Master of disaster

Vrati se na: Kupujem