Dva prekidača se traže

Dva prekidača se traže

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub sij 04, 2014 2:05 pm

Tražim dva prekidača jedan koji ima četiri kontakta a drugi sa tri,oba da su on/on tipa. Gledao sam u chipoteci i elmatisu ali nemaju ništa takvoga. Chipoteka ima 4 kontaktni ali samo on/off tip. Najbolje kip tip,ali može i neki rotacioni ali da nije veće od onih plastičnih Lorlin.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

Re: Dva prekidača se traže

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub sij 04, 2014 5:57 pm

Našao sam na banzaiu evo ih http://www.banzaimusic.com/Miyama-4PDT- ... oggle.html i http://www.banzaimusic.com/Miyama-3PDT- ... oggle.html takvi nekakvi se traže, nije bitan tip već samo da ima dovoljan broj kontakata.
Khadgar2007

PostPostao/la harkonen » Sub sij 04, 2014 6:39 pm

Imam ti ja takve, ali neda mi se do pošte (do koje niti neću stići prije srijede-četvrtka),
pošalji ti lijepo Dachu da dođe na gablec i pokupi to idući tjedan.... :D
D
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub sij 04, 2014 6:55 pm

On to skoro svaki tjedan kod tebe?
Baš mi takvi trebaju za onaj vražji komponent tester za skop. Šema je tamo negdje u "pomagala" dijelu foruma. Ima jedno 4 prekidača na šemi; 4,3,2,1 polni i bome će biti ožičenje pa skoro p2p,samo da se ne pogubim u svim tim žicama. sljedeći tjedan bi to trebao napraviti i vidjeti jel to fercera,po šemi bi a druga je stvar hoću li to pravilno spojiti. :lol:

p.s.
Čak sam našao trafić za to tako da ne treba opet jedno 7-8 stranica pisati "jel ti paše ovaj,onaj,a zašto ne ovakav,itd..." :twisted:
Khadgar2007

Vrati se na: Kupujem