Dean napisao:6CA7 ima Družba4elektron, ali neda...
Master of disaster napisao:Kakav je je nakraju taj Psvane brand. Je li netko imao iskustva sa njima? Reklamiraju se kao vrlo kvalitetni, dobro izgledaju, Davorin je svojevremeno rekao da netreba zazirati od JJ cijevi jer da im se je kvaliteta poboljšala, i da su to sada prilično dobre cijevi, Psvane bi po reklami, izgledu i cijeni trebao biti "bolji" Koliko tu ima stvarne razlike, osim izgleda i cijene?
gilhooley napisao:Ne da mi se otvarat novu stavku KUPUJEM pa ću tu stavit - možda me netko vidi....![]()
Trebam znači dalje:
- 2 kom ECC83 (mogu i bolje verzije)
- 2 kom EF86 (mogu i bolje verzije)
- 8 komada NOVAL podnožja za šasiju (podrazumijevam one dvije ušice za vijak), može biti za montažu iznad, može biti za montažu ispod, svejedno keramika ili nešto drugo samo da se cijev korektno drži unutra i ne gubi kontakt jer i toga sam imao.
- onih ljestvica za montažu elemenata među cijevima 4 komada (ne znam u kojim duljinama ide)
Dakle - ovo se sve može nabaviti izvana i nije mi problem jedino što to traje. Ako netko ima volju prepustiti (prodati) ovo što trebam ili još napraviti neku zamjenu samnom - još bolje - tu sam i javite.
Kao što vidite intenzivno se pripremam za TF 2016.![]()
![]()
![]()
Gil
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost