Kupujem drivere i svasta nesto

Kupujem drivere i svasta nesto

PostPostao/la zdandrija » Sri vel 25, 2015 6:05 pm

Trazim

Zvucnici
- visokotonac visaton DT 94 - 8 Ohm,moze i neki drugi, ali da nije preskup (ne treba mi nista high end)
- mid/bass W 170 S - 4 Ohm
(uglavnom to je za visaton alto I/II, pa eventualno moze jos neki dio od toga ako mi fali...)

Ostalo
-DAC – idealno da ima opticki ulaz, ostalo nebitno, samo da radi
-cd player – najjeftinije da radi, mozda neki technics 1bit mash ili sl., bitno samo da cita cd audio
-tuner – low/mid end
-jeftinije phono predpojacalo, low low end interkonekti, motorizirani potenciometar (ili tako nesto)
-mozda ako netko nekim cudom ima iglu za gramofon sony-ps-t33 i headshell za ravnu ruku za gramofone

Uglavnom sve jeftino nazalost, ali ako netko ima nesto od trazenog da mu ne treba nek se slobodno javi.
Zadnja izmjena: zdandrija; Čet vel 26, 2015 2:35 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
zdandrija

Re: Kupujem drivere i svasta nesto

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri vel 25, 2015 6:13 pm

Ja ti imam gotov phono sa dva NE5532 od Roda Elliotta,a ako hoćeš sam lemiti mogu ti složiti sve dijelove za taj phono pa da se igraš. :)
Od zvučnika nemam ti visatonce već dva para westri KW150 i KW160(mid basevi),ne znam koliko to paše ali cijenovno su u sličnom rangu ako se ne varam.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la zdandrija » Sri vel 25, 2015 6:20 pm

neznam koja je cijena toga predpojacala ako je slozeno jer ne razumijem se bas u njih i njihove rangove, a radije ako ne moram ne bih ni lemio jer mi je lemilica prilicno losa, a ni ja nisam bas nesto bolji....
usput oni imaju nesto s nekim otporom?? Najvjerojatnije bi isla zvucnica AT95 pa za nju sam nasao nesto 47k ohma.
Westre bi mi bile zanimljive ako netko ima neki projekt s njima, u obzir dolazi bilo sto provjereno; znaci od bookshelfa do stupova.
zdandrija

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri vel 25, 2015 6:42 pm

Phono preamp možeš vidjeti ovdje viewtopic.php?f=39&t=1982 Zapravo ti ima ulaze za MM i MC zvučnicu. 47k ti je manje više neka standardna impedancija i ovaj phono ima tu impedanciju na MM ulazu. Ča se cijene tiče pošaljem ti na PM kada zbrojim dijelove koliko su me došli. Više se ne sjećam jer sam napravio ovaj phono prije više od godinu i po dana. Što se tiče kvalitete to ti je nešto iznad onih početnih pro-ject phono pretpojačala.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

Vrati se na: Kupujem