120 parova TOSHIBA 2SA1360Y/2SC3423Y

Re: 120 parova TOSHIBA 2SA1360Y/2SC3423Y

PostPostao/la grunf » Sub ožu 22, 2025 11:55 pm

pinco napisao:Logično, na yu3ma mu se niko nije javija....

koji lik :lol: :lol: :lol:
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la grunf » Uto ožu 25, 2025 9:14 pm

ide biznis :lol: :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
grunf

PostPostao/la Bepone » Uto ožu 25, 2025 9:17 pm

natuko je 1000 postova samo na bump
Bepone

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto ožu 25, 2025 11:08 pm

Inače da malo stanem na Ronovarovu stranu. Znam ga već odavno sa yu3ma foruma i bio je sasvim ok član, uvijek crtao PCBe za projektiće koji su se tamo radili, tražio savjete,ali evo od prije nekih godinu godinu i po samo je počeo dilati stvari. Prvo je rasprodavao cijeli svoj "labos",a sada vidim ponovo kupuje opremu...
Definitivno ne opravdavam ove njegove postove na ovom forumu ali baš ga ne kužim što mu je ovo trebalo.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la davorin » Sri ožu 26, 2025 1:56 pm

Khadgar2007 napisao:Inače da malo stanem na Ronovarovu stranu. Znam ga već odavno sa yu3ma foruma i bio je sasvim ok član, uvijek crtao PCBe za projektiće koji su se tamo radili, tražio savjete,ali evo od prije nekih godinu godinu i po samo je počeo dilati stvari. Prvo je rasprodavao cijeli svoj "labos",a sada vidim ponovo kupuje opremu...
Definitivno ne opravdavam ove njegove postove na ovom forumu ali baš ga ne kužim što mu je ovo trebalo.

Nema svrhe i potrebe da se svrstavaš na njegovu stranu i njegovu nekulturu, nedostatak kućnog odgoja i bezobrazluk pravdaš na bilo koji načim nečim što je on "dobro" napravio u prošlosti "tamo negdje" na "nekom drugom forumu"!?
Na ovom forumu nema nikakvog pozitivnog "minulog rada" da bi se njegove izjave sa bilo čim ublažile i opravdale, a osim prostačkih i nekulturnih izjava je podcjenio pamet i inteligenciju kompletnog članstva foruma nadajući se da nitko (!?) neće pročitati njegov plitki pokušaj preprodaje komponenti i brzi način da zaradi "na budalama i glupanima"!
davorin

PostPostao/la grunf » Sri ožu 26, 2025 11:26 pm

Khadgar2007 napisao:Inače da malo stanem na Ronovarovu stranu. Znam ga već odavno sa yu3ma foruma i bio je sasvim ok član, uvijek crtao PCBe za projektiće koji su se tamo radili

jel možda prodava te PCB ? a nemoj i ti biti naivan , dobro ti Davorin govori ;)
grunf

PostPostao/la DrFireBottle » Sri ožu 26, 2025 11:33 pm

Da se nadodam...
Meni nešto ne štima u toj priči, kakva je korist preprodavat te komponente jer je to jako, jako mali profit...?
Netko mora bit u grdoj neimaštini ili dosadi da ide po 50 centi zarađivat na nekom, izrazito bezvezno.

Postoje puno jednostavniji i lakši načini sa preprodajom mnogih drugih stvari gdje se može daleko više zaradit, znam da će sad mnogi negodovati na ovaj moj izražaj slobodnog mišljenja, no činjenica je da u ovoj priči nema love osim što je sebi napravio tip medvjeđu uslugu na skoro svim forumima.

Pa meni dnevno ode 30 eura na klopu, neš naručiš, pivo dve popiješ, nedaj bože taj isti dan još stavit u auto 10 ili 20 eura jer guta ko nevrijeme i tako svaki dan u krug, da ne spominjem režije i ostale troškove života u hrvatskoj koji nisu baš siroti.

Pa marantz kupit u italiji onaj 2245 ili koji već i onda prodavat duplo ovdje bi bilo mu valjda uhodnije ako je u audio sferi, al neću davat ideje da još to ne krene radit.
Uvijek mi je bila bezvezna ta prodaja priče u preprodaji za jeftine stvari, nema kruha od toga, samo kažem.

*EDIT:
i da prodaje to sve što prodaje na onom drugom forumu, opet nije neka lova, stvarno je malo to, baš gledam po sebi jer iako sam mlad, skoro na isto dođe, valentinovo, curi cvijeće, provozat se, malo do grada, pa na večeru, 100 eura a da trepnuo nisi, grdo je postalo.
DrFireBottle

PostPostao/la grunf » Čet ožu 27, 2025 12:04 am

DrFireBottle napisao:Da se nadodam...
Meni nešto ne štima u toj priči, kakva je korist preprodavat te komponente jer je to jako, jako mali profit...?
Netko mora bit u grdoj neimaštini ili dosadi da ide po 50 centi zarađivat na nekom, izrazito bezvezno.

Postoje puno jednostavniji i lakši načini sa preprodajom mnogih drugih stvari gdje se može daleko više zaradit, znam da će sad mnogi negodovati na ovaj moj izražaj slobodnog mišljenja, no činjenica je da u ovoj priči nema love osim što je sebi napravio tip medvjeđu uslugu na skoro svim forumima.

Pa meni dnevno ode 30 eura na klopu, neš naručiš, pivo dve popiješ, nedaj bože taj isti dan još stavit u auto 10 ili 20 eura jer guta ko nevrijeme i tako svaki dan u krug, da ne spominjem režije i ostale troškove života u hrvatskoj koji nisu baš siroti.

Pa marantz kupit u italiji onaj 2245 ili koji već i onda prodavat duplo ovdje bi bilo mu valjda uhodnije ako je u audio sferi, al neću davat ideje da još to ne krene radit.
Uvijek mi je bila bezvezna ta prodaja priče u preprodaji za jeftine stvari, nema kruha od toga, samo kažem.

*EDIT:
i da prodaje to sve što prodaje na onom drugom forumu, opet nije neka lova, stvarno je malo to, baš gledam po sebi jer iako sam mlad, skoro na isto dođe, valentinovo, curi cvijeće, provozat se, malo do grada, pa na večeru, 100 eura a da trepnuo nisi, grdo je postalo.

misliš da se ne može zaraditi , nemoj i ti biti naivan ko Khan , ja san jučer računa da san recimo kupia čitav lager 2SK216/ 2SJ79 koji je Tevetron tada ima zaradia bi po komadu skoro 8 dolara i više šta i nije baš 50 centi , pa sad imaš dvista komada 1600$ , ha, nije baš malo ;)

mene je prijatelj nagovara da kupimo sav preostali lager BF862 dok se još nije znalo da će biti EOL , sad ne želimo niti računati koliko smo novca izgubili , jednostavno ima ljudi koji se time bave i od toga žive
grunf

PostPostao/la davorin » Čet ožu 27, 2025 8:40 am

grunf napisao:...
mene je prijatelj nagovara da kupimo sav preostali lager BF862 dok se još nije znalo da će biti EOL , sad ne želimo niti računati koliko smo novca izgubili , jednostavno ima ljudi koji se time bave i od toga žive

Imam nešto BF862 još od prije rata i nisam znao da će postati raritetni! Možda se prebacim u preprodavače i prestanem raditi u radioni! :lol:
davorin

PostPostao/la ronovar » Čet tra 10, 2025 12:51 pm

Imate ovdje odlicne VAS tranzistore po cijeni koja svima vama odgovara, pa navalite:

https://gb.profusion.uk/uk/kta1381-y-u-ph
https://gb.profusion.uk/uk/ktc3503-y-u-ph

Uzmite po 1200 parova.
ronovar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Prodajem