NIXIE (DEKATRON) Z566M - 6kom.

Re: NIXIE (DEKATRON) Z566M - 6kom.

PostPostao/la yoke » Pet ožu 05, 2021 8:31 pm

vksamael napisao:
Šteta što te ne zanima ako se ne varam čovjek je violinist u HNK i konstruktor cijevnih pojačala unazad hrpu godina, uglavnom meštar od zanata s cijevima :-), a usto i audiofil, nisam čitao profil, ali mi je ime poznato!

E i ?
Covjek je sam odlucio na koji nacin ovdje zeli sudjelovati...

Koga briga kakav mu je profil, dal ima clansku iskaznicu il slicno...

Cinjenica je da su mu svi postovi bili u temi prodajem, ignorirao je dobro namjerne "savjete" sa se predstavi...

I sta sad....

Valjda je jasno da su svi dobrodosli, ali na ulet, ev mene, da prodam, nikome nije simpatican nit je nesto sto se treba tolerirati....

Tako da....

Ta prica, pogledaj mi profil, ma koga brige za tvoj profil...
yoke

PostPostao/la Schultz » Pet ožu 05, 2021 9:41 pm

Uopće ne znam gdje bih progledao profil i da me zanima.

Sjetih se velikog konstruktora i još većeg audiofila Alexe pa isto ćorak...

Ovdje ima svakakvih ljudi i ti ljudi se svime i svačime bave. Ima ih sposobnih i nesposobnih... I nitko mi nije stran i nikome nisam rekao makni se. E sad, na prvu borac đonom, odmah....
A dobro, može i to ali onda mu je bolje na fejs i ostala društvena sranja, neka pusti ovih par zaljubljenika u forume na miru i neka nam ne gadi prostor.
Uostalom, ima i "svjetli" forum pa neka prodaje tamo. Ma može prodavati i ovdje što se mene tiče (a to sam i napisao) ali daj olabavi gudalo malo borac....

Taman sam se rješio fejsa i idiota koji tamo ispoljavaju frustracije od nejebice da bi me sada neki natezači konjske grive ovdje jebavali.
Meštar ili ne, pristup mu je od qurtza...

Šteta, jer sam siguran da bismo svi mogli nešto naučiti i postati bolji ljudi a ovako samo seremo jedni po drugima.
Ne znam što to meni treba ali drago mi je pročitati i čuti se sa svim dobrim ljudima koji ovdje još (na svu sreću) obitavaju da mi ne treba jebena niksi cijev. Ima ruskih na jebaju koliko hoćeš. Može biti ova od nenabavimijuma, jebemise....

Jebiga. Star sam i čangrizav sve više i više...
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Sorin » Pet ožu 05, 2021 9:45 pm

@ vksamael: bingo.I hvala na ljubaznoj prezentaciji.
....ali potpuno irelevantno u ovom trenutku.
Na mom profilu ne pise vise nista tako da se nema vise sta citati.Uostalom, nije vise bitno sta sam tamo pisao,niti namjeru mog dolaska na ovom mjestu.
Jedino sto uistinu cekam je da me nekakav admin briše zajedno sa postovima pa da se i dalje mozete izivljavati,pametovati,prcati i hajkati do mile volje - medusobno.
U tome ste zaista dobri,stanje je kao na starom forumu odprije cca.15-18g.
Zadnja izmjena: Sorin; Pet ožu 05, 2021 9:50 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Lowther DX2 AT Spezial/Hedlund horns/RELs/2A3 DHT
Sorin

PostPostao/la Schultz » Pet ožu 05, 2021 9:48 pm

Živio i sretan put.
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la ziki » Pet ožu 05, 2021 11:17 pm

Bezveze. Na dosta foruma na kojim sam bio i pitao moderatore treba li se predstaviti prije postanja, čudno su me gledali. Ni prvi ni zadnji koji se predstavio oglasnikom. Meni je 100x gore gledati oglase onih koji nikad ne bi kune potrošili kad kupuju, nego samo traže zamjene, a kad prodaju cijene su u nebesima. No nije uopće bitno. Šteta novog člana. Ako se već zahtjeva predstavljanje, napišite to u pravila. Pa i glavni admin većinom sudjeluje samo u oglasniku. Treba svakome pružiti priliku.
ziki

PostPostao/la yoke » Pet ožu 05, 2021 11:30 pm

ziki napisao:Bezveze. Na dosta foruma na kojim sam bio i pitao moderatore treba li se predstaviti prije postanja, čudno su me gledali. Ni prvi ni zadnji koji se predstavio oglasnikom.

Ne znam na kojim si ti to forumima bio ali na onima koje ja obilazim postoji minimum postova prije nego sto ides nesto oglasiti...a to je ujedno i nekakav minimum prostojnosti prema ostalim clanovima.

Predstavljanje, kao predstavljanje nije no bitno, jer ces svojim sudjelovanjem kroz razno razne teme predstaviti samog sebe.

Ali ako ces odmah na oglasnik, jer eto na njuskalu nista nisi prodao, onda je minimum da se bar "predstavis".

Mislim da se ne trazi previse i da to ne treba posebno naglasavati, ili pisati u osnovnim pravilima ovog foruma...
yoke

PostPostao/la ziki » Pet ožu 05, 2021 11:36 pm

Svejedno čemu frka? Na diy forumu možeš nešto prodati samo ako ideš debelo ispod cijene ili poklanjaš. Znaš to i sam. Čovjek neće prodati lampe i ok. Možda bi postavio neku temu, ovako sad siguno neće. Mislim da bi se generalno svi trebali puno više opustiti. Ipak je ovo lijepo mjesto druženja.
ziki

PostPostao/la yoke » Pet ožu 05, 2021 11:41 pm

E, pa ?
Kolko ima ovom forumu godina ?
Do danas nista nije ovdje natipkao, natipkao sad da nesto prodaje, zauzeo el bahati stav, i sta sad....kome ce nedostajati ? Sta ce nedostajati ?

Sto se mene tice nikakav trag nije ostavio, samo je jos jednom potvrdio stav forumasa da registracija radi prodaje nije dobrodosla...

Pa eto, da jos jednom naglasimo to nepisano pravilo
yoke

PostPostao/la davorin » Sub ožu 06, 2021 12:13 am

Ovakav forum je zapravo neka vrsta kluba u kojem se okupljaju ljudi skloni pomalo umirućem hobiju, a na ovaj način se družimo jer nismo u istom gradu.
Da smo svi u istom gradu možda bi se okupljali u zajedničkoj prostoriji i vjerujem da bi netko tko se tome klubu želi pridružiti ulaskom u tu prostoriju barem pozdravio prisutne.
Ukoliko je novi član igrom slučaja i okolnosti smetnuo s uma pozdrav, koji vjerujem uputi prisutnima kad uđe tamo gdje radi i druži se, onda je to nesretan slučaj koji bi i on i mi trebali zaboraviti.
Umirući hobi treba svakoga tko ima volje od drugih prihvatiti i s njima podijeliti znanje i iskustvo koje se ne može naći na ulici jer za koju godinu (ili desetljeće?) neće biti nikoga tko nešto zna.
Ukoliko je Sorin imao namjeru samo prodati elektronke i ništa više, onda njegovim odlaskom iz društva nitko ništa ne gubi.
Najlakše bi bilo cijelu epizodu u ovoj rubrici zaboraviti i krenuti od početka u rubrici "Predstavite se" pa da vidimo koliko dobre volje ima u svima nama.
davorin

PostPostao/la Edison » Sub ožu 06, 2021 12:48 am

davorin napisao:Najlakše bi bilo cijelu epizodu u ovoj rubrici zaboraviti i krenuti od početka u rubrici "Predstavite se" pa da vidimo koliko dobre volje ima u svima nama.

Slazem se u potpunosti. Malo tolerancije bi svima dobro doslo.
Krenulo je "ukrivo", no ako ima volje, da se i ispraviti...samogratitelji smo... ;)
Edison

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Prodajem