TF 2014 - lista sudionika i popis opreme

Re: TF 2014 - lista sudionika i popis opreme

PostPostao/la maltus » Pet svi 02, 2014 7:32 am

Dojdem i ja sa kamerom, u subotu, narafski.
A posto dolaze i drugi sa svojim kamerama, moremo napraviti na kraju i BLIND-test nasih uradaka :lol: :lol: :lol:
maltus

PostPostao/la gilhooley » Ned svi 04, 2014 7:27 pm

Obracam se prvenstveno Sonny-ju, a zatim svim ostalim sudionicima TF-a...

Nažalost zbog prebukiranosti i poslovnih obveza nisam u mogućnosti doći na TF, stoga javljam da otkazujem svoj dolazak.

Ispričavam se ogranizatorima i svima kojima sam se obećao. Ne ponovilo se...

Deana molim da mi pokupi majice... :whistle:

Gil
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la Dean » Ned svi 04, 2014 7:39 pm

neču :naughty:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la gilhooley » Ned svi 04, 2014 7:57 pm

Šta sam ukakio ?

Zašto nečeš muku mu ljutu ? :lol:

G
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la Dean » Ned svi 04, 2014 9:25 pm

Jer se izvlačiš....

Muku mu ljutu, koji je važniji razlog od TF-a ? Samo te vlastiti pogreb može izvuči.... :snooty:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned svi 04, 2014 9:29 pm

Srediti ćemo mi to, onda ćemo izvršiti jedno okupljanje u njegovom stanu i pobrati mu svu elektroniku. hihi
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Pao Pepeo » Uto svi 06, 2014 7:11 pm

1. sonny: PCL82 PP amp

2. davorin (+supruga, dakle dvokrevetna soba za 2 noći u "Fužinarskoj kući" sa doručkom od petka oko podne do nedjelje do podne sa parkirališnim mjestom): što se tiče opreme ćemo naknadno sve utanačiti, ali najmanje 2 kompleta za slušanje!

3. Khadgar: dolazim, ča nosim nemam pojma. Trebao bi valjda napraviti ono 13DR7 pretpojačalo pa nosim to, usput mogu gramofon i phono(SS)

4. Pamook +1 (nadam se), ponesem DAC AK4396 sa 6n6p u izlazu, i moguce jos ponesto[/quote]

5. Dean: (+supruga +sin , četverokrevetna soba za 2 noći u "Fužinarskoj kući" PP, petak popodne nedelja prijepodne do podne sa parkirališnim mjestom)

6. Edison - 6CB5A pojacalo, neko od pretpojacala, mozda i Feratu 86 ako netko donese osjetljivije zvucnike, i jos stosta...

7. Lest - Cdp,Dac,razni kablovi,slusalalice,headamp..po potrebi. (Jednokrevetna,pulupansion dorucak/vecera,2 nocenja,dolazak petak odlazak nedjelja)

8. Schultz - Nosim sebe... Nekima će to biti dosta a nekima možda i previše... (Pošto smo obično kratki sa zvučnicima, mogu donesti dva para. Čip trik (koji je svirao u Sheratonu) sa eventualnom modifikacijom - Magnetostatski visoki - Monacor te drugi par sa širokopojasnim Fountekom)

9. Harkonen : alone in the dark - par CAT SE ampova (jedan stari i jedan novi)....

10. cappucino., 6n6p preamp sa novom kutijicom + 3 osobe. žena ,kum,malac 10g...

11. joe dalton - planiram dolazak, a za opremu i pratnju ćemo još vidjeti. Sobu trebam svakako, vjerojatno

12. tom_hifi i bolja polovica ... plan je od petka do nedjelje, no, još treba vidjeti oko slobodnih dana i slično. oko opreme ne znam, to ću još vidjeti dal ću išta imati

13. Gilhooley i bolja (tanja) polovica. Od petka predvečer do nedjelje prije podne. Smještaj u Fužinarskoj kući, dvokrevetna, polupansion doručak/večera. Donosim SE 6W tube amp, Tannoy T12 modified, JADIS JP-200 tube preamp, možda još neki izlaz.

14. Criss - dolazak subota,Fostex horne.

15.Pao Pepeo-samo subota,Fostex horne
Pao Pepeo

PostPostao/la Pao Pepeo » Uto svi 06, 2014 7:18 pm

Napokon sam si osiguro prijevoz za TF tako da sam se dodao na listu,doći ću samo u subotu mislim da do nekih 10 sati bi trebao bit do vas,pametni telefon je rekao da zna put tako de se ne brinem :) samnom dolaze 1 ili 2 kompanjona također zainteresirana za dobar zvuk i mislim da čemo se zadržat na večerici isto (klopu nikad ne propuštam..).
Dečki pozdrav i vidimo se u Fužinama :dance:
Pao Pepeo

PostPostao/la joe dalton » Pon svi 12, 2014 12:31 am

Od mog RS SETa ništa ove godine nažalost. Jednostavno ne stignem sve.
Furam zvučnike i izvor pa bi s nekim udružio snage.
Znači preamp-amp ili integrirac. 7-8 W ili više.
joe dalton

PostPostao/la pamook » Pon svi 12, 2014 8:10 am

ja cu nosit amp (PCL805, taman oko 8W), preamp i bambus DAC... mozemo probat pa vidjet da li si odgovaraju ili ne...

koji je izvor? Moram na DAC-u prije polaska prelemit ono sto je izabrano (coax ili optical SPDIF)... mislio sam nositi Marantz CD48 (jedino sto imam da je donekle OK) kao transport, a izlaz mu je coax...
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival