TF 2017

Re: TF 2017

PostPostao/la SaWa » Ned tra 23, 2017 2:25 pm

Uspio sam i ja stići u svoju Slavonijen,umornih očiju,prazne glave...zadovoljan!
TF standardno odličan,organizacija vrhunska(bravo Nik),društvo ugodno i veselo.
Čak sam uspio nešto i slikati.. :D

IMG_20170422_222103.jpg

IMG_20170422_222106.jpg

IMG_20170422_222112.jpg

PS:Tom_ šušti ti desni zvučnik... :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
SaWa

PostPostao/la pamook » Ned tra 23, 2017 2:46 pm

eeehhhh, sve poznati zatiljci :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davorin » Ned tra 23, 2017 2:48 pm

Stigao sam doma prilično umoran (godine su tu, a i put je prilično dug!), ali i zadovoljan sa protekla ~2 dana provedena u ugodnom druženjem i u vedrom raspoloženju!
Nik se pokazao kao dobar i spretan domaćin koji je vrlo uspješno odradio organizaciju (da ne zaboravimo spomenuti njegovu suprugu sa ostatkom obitelji i njihovom doprinosu da se osjećamo ugodno).
Prikazani uređaji su bili zanimljivi i inovativni, a izrada pokazuje sve viši nivo profesionalnosti. Ostao sam bez moba (kvar) odmah po dolasku, pa nemam niti jedne fotografije te se nadam se da će mi ih netko poslati (unaprijed zahvaljujem!).
davorin

PostPostao/la Master of disaster » Ned tra 23, 2017 5:16 pm

Došao i ja doma.
Pod sumljičavim pogledom supruge unio stvari u kuću. Upravo završio pravdanje i relativiziranje nekih aspekata donešenih stvari. S obzirom da supruga na mene nije nasrnula nekim hladnim oružjem, očekujem da će kako i dolikuje ženama pribjeć otrovima. Ja se se veselim svakom novom danu. :mrgreen:
Hvala Niku (s obitelji) na organizaciji , bilo je super organizirano. Hvala svima ostalima na dobrom ruženju.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Ned tra 23, 2017 5:31 pm

Master of disaster napisao:Došao i ja doma.
..... S obzirom da supruga na mene nije nasrnula nekim hladnim oružjem, očekujem da će kako i dolikuje ženama pribjeć otrovima. ....

ja cu pripazit da se ne bi slucajno cula s gdjom Farmaceut pa ti javim ako bude stogod sumnjivo.... do tada, sretno svercanje kutij(etin)a iz gepeka u pećinu (znam, znam :D )
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la yoke » Ned tra 23, 2017 6:03 pm

i onda se pitamo di su slike ?!?
di je ekipa ?!?

a oni u podrumu medju bacvama !!!
hebo hifi !!!

sta je bilo drugo za ocekivati ?

:lol: :lol: :lol:
yoke

PostPostao/la Bepone » Ned tra 23, 2017 6:30 pm

pozdrav svima, bilo je lijepo druženje :mrgreen: pohvale niku na organizaciji i super štruklama
Bepone

PostPostao/la audio kutak » Ned tra 23, 2017 6:32 pm

fakat, na prijasnjim TF-ovima su slike bile "normalno" uploadane kako i festival ide... sada, sve na kapaljku...

gdje je plakat za TF2017 koji se inace nalazi na pocetnoj stranici ovog foruma (portal)?
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la SaWa » Ned tra 23, 2017 6:39 pm

audio kutak napisao:fakat, na prijasnjim TF-ovima su slike bile "normalno" uploadane kako i festival ide... sada, sve na kapaljku...

gdje je plakat za TF2017 koji se inace nalazi na pocetnoj stranici ovog foruma (portal)?

Bit će,bit će...Čekaju se ovi što su slikali sa pilama od fotoaparata,neću valjda ja koji sam slikao mobitelom.
SaWa

PostPostao/la Edison » Ned tra 23, 2017 7:01 pm

Evo samo da javim da sam se vratio u bazu, pomalo umoran, ali zadovoljan. Malo zbog umora, malo zbog godina, mislio sam sve ostaviti na stolu, malo "ubit' oko" pa kad dodjem sebi sve raspremiti. Ali evo, poceo raspremati pa sam na kraju sve slozio i sto je trebalo montirao na radne pozicije. Quad 405 mod. posudjen MoD-u na probu pa se bar s njim nisam trebao baviti. Stavio oprati sto je trebalo od odjece, i okacio susiti... :clap: A sad se moram malo odmoriti i onda razgledati razno blago koje dovukoh nakon opsade Krizevaca.

Hvala svima na odlicnom drustvu, a puno pohvala organizatoru Niku i njegovoj gospodji, u svakom su trenutku drzali sve pod budnim okom. Strukli su bili odlicni! Tamno pivo iz pivovore takdjer!

Malo vise kad se dozivljaji slegnu... Fotografije kad se "razviju"... ;) Davorine, poslat cu ti ja koju fotografiju.
Edison

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival