TF-2016-Zadar

Re: TF-2016-Zadar

PostPostao/la Master of disaster » Pon svi 02, 2016 7:39 am

Eto, da se i ja javim, bilo je fantastično, super ekipa, dobra atmosfera, ma sve dobro. Hvala Davorinu i suprugi na trudu, Hvala Zmajzu i Deanu na hornicama, Pao Pepeu na daru...
Svima veliki pozdrav!
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Pao Pepeo » Pon svi 02, 2016 9:01 am

jos jednom ( iako nije dovoljno ) da ponovim kolko mi je drago da smo se i na ovom TF-u druzili.ODLICNA atmosfera pozitvnih ljudi,puno dobre glazbe i puno lijepih radova :clap: i vrijeme nam je proletjelo tek tako
Hvala davorinu i supruzi sto su uzeli dirigentnu palicu u svoje ruke i sto su nas doveli do Zadra,nista nam nije falilo naprotiv,bilo nam je bas lijepo :D
Pao Pepeo

PostPostao/la tom_hifi » Pon svi 02, 2016 10:14 am

Stigao sam i ja sigurno kući, pa otišao do roditelja, na kavu, nakon toga po Nikolinu i onda smo zakrmili pred TV-om. Kao prvo, izuzetno mi je drago da su svi stigli sigurno kući i da su se javili.

Ovo je prvi festival na koji sam maltene prvi došao s fixxerom i skoro zadnji smo otišli. Pun kući je bio dosta napetiji nego prema Zadru, ali nakon ovakvog vikenda, manje bitna stavka u svemu tome.

Davorine i Hajda, zaista ste odlično to spremili i svaka Vam čast. Bilo je prelijepo, svi smo se odlično slagali, družili, slušali zajedno glazbu, jeli. Mogu samo reći da je prekratko trajalo. Jedva čekam ponovno.

E da, Gill .. mosfet ili što već drugo, nije to ona Coldplay Magic kao s triodama :)
tom_hifi

PostPostao/la zuzi » Pon svi 02, 2016 11:59 am

Tek toliko da se javim. Nemam što dodati nakon svih ovih postova. E sad - pripreme za osmi festival počinju. :)
zuzi

PostPostao/la zuzi » Pon svi 02, 2016 12:08 pm

Ako se nabave dobri izlazni trafoi na redu je ovo
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
zuzi

PostPostao/la Zmajz » Pon svi 02, 2016 12:19 pm

Pa, dobro, hoće li se netko od vas udostojiti da složi neku suvislu prezentaciju što, tko, kako. kaj se je slušalo, kakvi set-upi su slagani.
Znam da se služio špek skupa s lampama, ali su maščobe u mojoj krvi takve da me to više ne smije zaokupljati, pa bih volio i molio da netko složi nešto suvislo.
Nije da sam zavidan, ali...
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la Lest » Pon svi 02, 2016 12:42 pm

Slika

Slika

Slika

Slika
Lest

PostPostao/la Master of disaster » Pon svi 02, 2016 12:48 pm

Zmajz napisao:Pa, dobro, hoće li se netko od vas udostojiti da složi neku suvislu prezentaciju što, tko, kako. kaj se je slušalo, kakvi set-upi su slagani.
Znam da se služio špek skupa s lampama, ali su maščobe u mojoj krvi takve da me to više ne smije zaokupljati, pa bih volio i molio da netko složi nešto suvislo.
Nije da sam zavidan, ali...

:mrgreen:

Evo ja bih predložio da se po uzoru na renomirane velike sajmove sličnog tipa( Minkenski npr.. Khm khm..) nabolje zvučečim uređajem proglasi onaj koji nije niti radio (ili je radio vrlo malo :mrgreen: ).
Za sve one koji se bi se sada bunili jer eto, slučajno sam ja tamo došetao sa nekom daščurinom i još nekom kramom za privlačenje prašine; ja samo želim da se naš sajam oplemeni modernim trendovima velikih i razvikanih sajmova, a ako je lože želiti dobro, onda je to loše i tako u krug.

:lol: :lol:

Šalu na stranu, iz objektivnih razloga, nisam baš kompetentan da pričam što se je kada slušalo i u kojim sve kombinacijama, ali, primjetio sam da se je letvica podigla prilično visoko, niti jedan sustav u bilo kojoj kombinaciji nije zvučao manjkavo ili loše.
Više se čovjek nemože pojaviti sa bilo čime jer će kvaliteta ostalih previše odskakati.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Lest » Pon svi 02, 2016 12:49 pm

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Lest

PostPostao/la tom_hifi » Pon svi 02, 2016 1:09 pm

Zmajz, što se tiče sustava, bilo je tu svega. Meni je žao što nisam stigao Sonnyeve zvučnike čuti na mojim monoblokovima, čak i Deanove sam zaboravio. No, u tri dana što smo slušali, sve se ispremiješalo. Zaista je sad teško nabrojiti u kojoj kombinaciji je sve radilo. Kako kaže MoD, letvica se diže, i to pošteno.
tom_hifi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival