Slike objekta i parkinga sekundarne lokacije.
Edison napisao:Treba davorinu osigurati sobu u objektu gdje ce se odrzavati TF. Davorin zeli jednokrevetnu sobu, a tamo su samo dvokrevetne, izgubi se jedno spavace mjesto. Nista strasno. I ja bih najradje jednokrevetnu sobu, nakupilo se godina i kod Davorina i kod mene, a to malo vuce na komociju... No, dogovorio sam s Lestom da cemo dijeliti sobu, da nas bude sto vise pod krovom TF. Nije u redu da davorin u pola noci ide traziti sobu u drugom objektu... i zbog godina, i zbog doprinosa forumu, a mozda bi stogod i popio navecer, pa jos i da ostane bez dozvole. Puno je lakse mladjariji da otpjesaci tih 5-6 minuta. Nadam se da moj prijedlog nece nikoga smetati...
Dok sam bio mladji, mogao sam spavati svugdje, u sumi, na ledni, na plazi, na podu... planinarilo se, islo na ljetovanje, kampiralo, stopiralo (vojne vjezbe necu spominjati)... a sredstava nikad previse. Da mi je sad tisucu kuna za svaku noc koju sam prespavao na otvorenom, bio bih mini tajkun... No dosle se u godine kad me to vise nekako ne privlaci... vjerojatno bih se ukocio i ne bih tako lako mogao ustati...
maltus napisao:A kaj su oni prazni kvadrati?
sonny napisao:Za web stranicu kontaktirajte Lesta...
Harkonen je koliko se sjecam dodijelio sve potrebno za uredjenje upravo njemu...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 7 gostiju