Sve ima veze i s mojim dolaskom na TF.
TF, naravno neću propustiti, ali neće to biti u full varijanti
Ionako sam angažiran kao Precednikov službeni vozač, a ne smijem si dozvoliti da ostanem bez funkcije
Naime, prije par mjeseci su me u Gradskom muzeju zamolili da za dan muzeja pripremim neku malu izložbicu radija.
Ova prokletinja od vremena juri tak da ju više uopće ne mogu pratiti , i prije neki dan nazove kolega i pita da provjeri, je'l stoji dogovor.
Ja lakonski odgovorim "naravno" i naivno pitam "kada je to ?"
18 svibnja
I sada, po ubrzanoj metodi moram srediti još par komada, jer tema je "razdoblje od početka proizvodnje u EX YU pa do početka šezdesetih, ali s time da se prikažu samo YU aparati.
E, sada, da bi sve imalo svoju glavu i rep, nedostaje mi još dva-tri komada koje moram privesti svrsi.
Sve to ne bi bilo problematično da nemam gužvetinu na poslu.
Zato bi danas trebao dovršiti ovog i sutra još dva-tri mala tako da postavim jedno 25 komada.
Postoji varijanta i volja da se za Špancirfest postavi nešto veće, pa bi bilo dobro s ovom malom izložbicom ispipati teren
Četvrtak je postavljanje, a u subotu u 20:00 počinje, s tim da se moram nacrtati tamo zbog što-ti-ja-znam-čega.
Valjda moram i nešto reči o tomu
Ali, Improvizacija mi je drugo ime, pa nema straha.
Osim toga, nekako sam navikao najbolje funkcionirati u kriznim i našpananim situacijama
Problem je samo u tome što ću na TF-u biti samo ujutro pa do cca 14:00- 15:00.

ne smijem